Bekijk dit in je browser.
Maketechplatform_logo_rgb

Beste ondernemer,

We naderen alweer bijna het einde van het jaar. Tijd om terug- en vooruit te kijken! Ook het thema van deze nieuwsbrief. We kijken terug naar een aantal mooie evenementen en vooruit naar de mogelijkheden die 2023 voor ons gaat bieden.

Onze eerstvolgende ledenbijeenkomst zal plaatsvinden op 17 januari 2023 bij Admesy. In de tussentijd houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen via deze nieuwsbrief.

Groet,
Dyantha Muller

Agenda

Nieuws

IMG_0951

Terugblik ledenbijeenkomst Uniteq

Op 20 oktober 2022 waren we te gast bij Henk Vos van het Uniteq Hydraulics in Weert. Gespecialiseerd in hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek. Deze middag st0nd in het teken van de samenwerkingsmogelijkheden tussen het bedrijfsleven en beroepsonderwijs. Na een interactief presentatie deel werd de middag afgesloten met een rondleiding en borrel in het bedrijf.


Unknown-7

Finale SparkTech Lab bij Linssen Yachts

Woensdag 02 november was de finale van het project van Linssen Yachts binnen het Sparktech Lab. 22 groepen van basisschool 'de Toermalijn' en sepciaal basisonderwijs 'op de Tump' presenteerden vol enthousiasme hun 'drijvend festival'.

Het project bestond uit een mix van activiteiten verdeeld over een aantal weken. Zo bezochten de leerlingen Linssen Yachts tijdens een bedrijfsbezoek, kregen ze bezoek van het Sparktech Lab én waren er twee 'maak-lessen' in het Lab.

Wilt u meer informatie over Sparktech Lab? Ik kom graag met u in contact.01Admesy

Ledenbijeenkomst Admesy - 17 januari 2023

Steven Goetstouwers en Rabobank nodigen ons uit bij Admesy nodigen ons uit voor een ledenbijeenkomst over de energietransitie.

Aanmelden doet u via onderstaande knop!
Een afbeelding van...

Platform ‘Fontys Meet and Match’

Wil je samenwerken met (studenten van) Fontys? Meld je aan voor Fontys platform Meet & Match

Het matchen van studenten en bedrijven is het doel van het jaarlijkse event Fontys Engineers Meet & Match.


Een afbeelding van...

Wie organiseert bedrijfsbezoeken voor basisscholen in 2023?

Van de techniekcoördinatoren hebben wij deze vraag ontvangen. Ook in 2023 zouden diverse basisscholen weer graag deelnemen aan een aantal bedrijfsbezoeken.

Als u komend jaar weer bedrijfsbezoeken organiseert horen wij dit graag. Wij koppelen u graag aan de scholen.

Het MakeTech Platform maakt zich sterk voor de maakindustrie in de Keyport regio. Het is een platform van en voor ondernemers in de maakindustrie.
www.maketechplatform.nl
Email Marketing Powered by MailPoet