Bekijk dit in je browser.
Maketechplatform_logo_rgb

Beste ondernemer,

Voor u 'ligt' de nieuwsbrief van het MakeTech Platform van november 2023. In deze nieuwsbrief leest u nieuws over ons lid Rijvers BV. En delen wij een aantal interessante bijeenkomsten met u. De volledige agenda met een totaal overzicht met alle ledenbijeenkomsten is vanaf half november op onze website te vinden.

Voor nu mag u alvast 25 januari in uw noteren. Dan vieren wij onze nieuwjaarsborrel!

Agenda

06 november: Ledenbijeenkomst MakeTech Platform
14 november: Arbeidsmarkt Seminar - Roermond
25 januari: Nieuwjaarsbijeenkomst MakeTech Platform

Nieuws

Rijvers BV wint Weerterlandprijs

Tijdens een spetterende theateravond in het Munttheater in Weert werd op 24 oktober de winnaar van de vijfde editie van de Weerterlandprijs bekend gemaakt. De prijs wordt tweejaarlijks georganiseerd om het lokale ondernemerschap een boost te geven. De Weerterlandprijs bestaat uit de Ondernemersprijs en de Rabobank Verbindingsprijs. Daarnaast kregen drie jonge ondernemers onder de naam de โ€œWeerterland Belofteโ€ de kans om zich op het podium te presenteren.


Ledenbijeenkomst Geelen Counterflow

Op 6 november staat de laatste ledenbijeenkomst van 2023 gepland. Deze keer gaan wij op bezoek bij Geelen Counterflow. De bijeenkomst staat in het teken van Sustainable Development Goals, en de impact hiervan op uw bedrijf. Uiteraard krijgen wij ook ruim voldoende tijd om nader kennis te maken met Geelen Counterflow.

Concept programma:
16:00 ontvangst
16:15 opening door MakeTech Platform
16:30 Presentatie over Sustainable Development Goals, welke gevolgen hebben deze voor u?
17:00 Bedrijfspresentie & rondleiding
17:45: Netwerkborreltech Lab? Ik kom graag met u in contact.
Seminar Arbeidsmarkt

๐——รจ ๐—ข๐—ป๐˜๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—ฅ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฅ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐˜…๐—ถ๐˜๐˜† ๐—ฅ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ฑ
๐Ÿญ๐Ÿฐ ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ.

Stel je voor: een gratis en sprankelend arbeidsevenement dat de regio Midden-Limburg, specifiek Roermond en Roerdalen, in zijn greep houdt en waar de Provincie Limburg enthousiast over is. Parkmanagement Midden-Limburg, de gemeente Roermond, de Gemeente Roerdalen, #OML en #Keyport nodigen u van harte uit om deel uit te maken van dit evenement.

De bijeenkomst wordt niet zomaar een seminar, maar dรฉ absolute highlight van het jaar 2023. We komen samen om de regio te laten schitteren en om van elkaar te leren hoe arbeidskrachten te behouden en aan te trekken. Gezamenlijk ontdekken we nieuwe wegen om de arbeidsmarkt doelgericht te benaderen

Save the Date - nieuwsjaarbijeenkomst MakeTech Platform

Reserveer deze datum alvast in uw agenda! Op 25 januari organiseert het MakeTech Platform een sprankelende nieuwjaarsbijeenkomst voor haar leden en introducees. Meer informatie volgt snel!
Het MakeTech Platform maakt zich sterk voor de maakindustrie in de Keyport regio. Het is een platform van en voor ondernemers in de maakindustrie.
www.maketechplatform.nl
Email Marketing Powered by MailPoet