Bekijk dit in je browser.
Maketechplatform_logo_rgb

Beste ondernemer,

Daar is hij dan... Met trots presenteren wij het nieuwe logo, de nieuwe website en de nieuwe nieuwsbrief van het MakeTech Platform. Neem eens een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt, wij zijn heel benieuwd naar jullie feedback!

Daarbij staan er ook weer mooie bijeenkomsten op de agenda. Voortaan meld je je eenvoudig hiervoor aan via de website, en kun je vervolgens het event ook direct aan je agenda toevoegen. Wel zo gemakkelijk!

Let op! De bijeenkomst bij Metalot is verplaatst van 3 maart naar 27 juni 2022. Hier voeg je dit eenvoudig toe aan je agenda.

Daarnaast bieden wij de gelegenheid om een ondernemer uit je netwerk uit te nodigen voor de komende bijeenkomsten. Een kans voor hen om persoonlijk kennis te maken met het MakeTech Platform, en te beoordelen of een lidmaatschap interessant is voor hen.

Tot slot vindt u in deze nieuwsbrief weer een interview, dit keer van Jos Dumoulin van Rockwool. Dit interview is uitgevoerd door Patrick de Bot, Man van het Woord.

U kunt mij bereiken via renske.cox@maketechplatform.nl

Hopelijk tot 6 april bij SparkTechLab!

Met vriendelijke groet,
Renske Cox

Nieuws

Ledenbijeenkomst bedrijfsbezoek Alucol

Ledenbijeenkomst bedrijfsbezoek Alucol

Alucol in Neer anodiseert aluminium om het materiaal jarenlang te beschermen tegen corrosie en weersinvloeden. Het thema van deze middag is werken met afstand tot arbeidsmarkt, maar ook het automatiseren van processen. Voor dit laatste lopen twee experts mee door het bedrijf om te kijken naar mogelijkheden. Iets waar wij allen van kunnen leren.

Lees verder

Agenda

Het MakeTech Platform maakt zich sterk voor de maakindustrie in de Keyport regio. Het is een platform van en voor ondernemers in de maakindustrie.
www.maketechplatform.nl
Email Marketing Powered by MailPoet