Search
Close this search box.

Open Ledenbijeenkomst – Open Hiring

13 juli 2022

|

08:30

10:00 uur

|

Werk.Kom Risseweg 8 6004 RM Weert

Is het een kans voor de maakindustrie en logistiek?
Ben jij op zoek naar nieuw personeel voor de maakindustrie? En ben je benieuwd of Open Hiring een optie kan zijn? Kom dan naar de meeting op 13 juli. Keyport en MakeTech Platform organiseren samen met Start Foundation, het Leer Werk Loket Midden-Limburg, ROC Gilde Opleidingen en Werk.Kom een informatiebijeenkomst over het concept Open Hiring.

Woensdag 13 juli van 8.30 – 10.00 uur
Aanmelden: renske.cox@maketechplatform.nl

 

Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met de ins en outs van Open Hiring. Past dit concept in de maakindustrie? En voor welke functies dan? Goed gekwalificeerde en technische opgeleide mensen zijn immers schaars. Kan jobcarving daar iets in betekenen? Of moeten we denken aan parttime werken of de inzet van een nieuwe collega voor meerdere bedrijven?

De moeite van het onderzoeken waard! Tientallen werkgevers gingen je al voor. En meer dan 200 medewerkers zijn intussen via Open Hiring aan de slag. De voordelen voor jou als werkgever? Het is niet alleen een manier om duurzaam te groeien met gemotiveerd personeel. Het draagt ook bij aan je sociale footprint, inclusiviteit en het bestrijden van armoede. Meer weten?

Op 13 juli gaan we graag met je in gesprek. Om de kansen en mogelijkheden te achterhalen, specifiek voor de maakindustrie. En om samen een stap verder te komen in het vinden van gemotiveerd en geschikt personeel. Aanmelden kan bij renske.cox@maketechplatform.nl

Meer info over Open Hiring en de voordelen voor Werkgevers: Open Hiring® voor Werkgevers


Open Hiring®. Een baan zonder sollicitatiegesprek.
In het werving-en-selectieproces sluiten we vaak bewust en onbewust veel mensen buiten. Open Hiring geeft de gebruikelijke vooroordelen en twijfels geen ruimte. Als werkgever zet je de mogelijkheden van de mens op één en verbind je je aan de lokale gemeenschap waar je onderdeel van uitmaakt. De deur staat open. 
Voor werkzoekende houdt Open Hiring in dat je, als je wilt werken, gewoon aan de slag gaat. Zonder sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Iedereen is welkom, ongeacht wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding of ervaring. We hebben allemaal zo ons eigen verhaal. Het enige wat telt, is wat je vandaag wilt en komt doen, wat je nu waarmaakt. Zonder vragen.

Aanmeldformulier voor dit event

Aanmelden via e-mail: dyantha.muller@maketechplatform.nl

Informatie over dit event

Naam: Open Ledenbijeenkomst - Open Hiring
Startdatum: 13 juli 2022
Einddatum: 13 juli 2022
Locatie: Werk.Kom Risseweg 8 6004 RM Weert
Starttijd: 08:30 uur
Eindtijd: 10:00 uur

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.