Search
Close this search box.

Ledenbijeenkomst Admesy

7 februari 2023

|

16:30

19:00 uur

|

Admesy, Sleestraat 3, 6014 CA Ittervoort

Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen we ons steentje bij aan de lokale ontwikkelingen en vinden we de link naar onderwijs en overheid waardevol.”

Steven Goetstouwers- CEO Admesy

 

We kunnen niet meer zonder smartphone. Belangrijke feature hiervan is het scherm. We vinden het heel normaal dat alle foto’s bij iedereen er hetzelfde uitzien. Even scherp, dezelfde keuren, dezelfde licht/donker -verhoudingen. Wie daarvoor verantwoordelijk is? Admesy in Ittervoort. Zij maken de meetapparatuur voor het kalibreren van de kleuren die de meeste bekende producente van consumentenelektronica zoals smartphones gebruiken bij productie. Een niche, maar wel eentje die het bedrijf een ijzersterke marktpositie geeft. Steven Goetstouwers, CEO, nodigt ons uit bij Admesy. Hij is tevens sinds dit jaar mede bestuurslid van het MakeTech Platform.

“Admesy is specialist in licht- en kleurmetingen. We maken onze meetapparatuur voor verschillende markten. De display- en beeldschermenmarkt is de grootste. In bijna ieder huishouden is wel een apparaat aanwezig dat tijdens de productie is doorgemeten met onze apparatuur. Onze ambitie? Wereldleider worden en dat is zeker niet onmogelijk. Ons productieproces is superefficiënt en vergaand geautomatiseerd, zodat we in staat zijn in korte tijd grote volumes te produceren. In ontwikkeling en productie werken 35 mensen, maar we zijn op zoek naar uitbreiding op sales- en supportgebied. Ittervoort is per toeval onze vestigingsplaats, het ligt tussen de thuisbases van de twee oprichters in. We vinden het prettig hier, voor een Chinees bedrijf maakt het uiteindelijk ook niet uit of het nu in Eindhoven of in Ittervoort moet zijn. Wij doen mee met Keyport-activiteiten als regionaal tegenwicht voor onze internationale focus. Daarnaast willen we graag op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen ons steentje bijdragen aan de lokale ontwikkelingen en vinden we de link naar onderwijs en overheid waardevol.”

Deze middag wordt georganiseerd door MakeTech platform in samenwerking met de Rabobank. Zij verzorgen een inspirerende spreker over verduurzamen en de energiestransitie. Later zal de spreker bekend gemaakt worden.

Agenda:

16.30 uur: Ontvangst
16:45 uur: Welkom namens MakeTech Platform en Rabobank
17:00 uur: Presentatie van Admesy
17:45 uur: Inspirerende spreker over Verduurzaming van een bedrijvenpark
18:15 uur: Rondleiding bij Admesy
18:45 uur: Netwerkborrel

Aanmeldformulier voor dit event

Aanmelden via e-mail: dyantha.muller@maketechplatform.nl

Informatie over dit event

Naam: Ledenbijeenkomst Admesy
Startdatum: 7 februari 2023
Einddatum: 17 januari 2023
Locatie: Admesy, Sleestraat 3, 6014 CA Ittervoort
Starttijd: 16:30 uur
Eindtijd: 19:00 uur

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.