Search
Close this search box.

Ledenbijeenkomst Cybersecurity

2 februari 2022

|

16:15

18:00 uur

|

Online

VDL was recent al slachtoffer… En nu ook IKEA. We horen het steeds vaker bij grote bedrijven, maar ook veel MKB bedrijven zijn slachtoffer. Hoe voorkomen we dat jij de volgende bent? En hoe ben je goed voorbereid als het alsnog gebeurt Aangezien de fysieke bijeenkomst deze maand niet door kon gaan, hebben we een passend alternatief. Namelijk een onlinebijeenkomst met alle handvatten om je goed voor te bereiden…

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met aanvallen uit de cybersecurity wereld en deze aanvallen worden geavanceerder en complexer. Het inzetten van beveiligingsmaatregelen is niet voldoende om immuun te blijven voor cyberrisico’s. Bestaande en toekomstige maatregelen moeten regelmatig op de proef worden gesteld om de beveiligingsstrategie aan te scherpen.

Shellback richt zich ons op de offensieve kant van cybersecurity. Ze gebruiken technieken en onderzoeken die hackers ook gebruiken bij hun aanvallen.
Ze voeren gesimuleerde hackpogingen uit om bij een bedrijf aan te kunnen tonen waar de zwakheden zitten en hoe deze op te lossen. Ze richten zich met name op de techniek, maar ook de menselijke factor wordt meegenomen.

2 februari van 16.30 tot 18 uur nodigen wij jullie online uit… Ook uw IT collega is van harte welkom!

Het programma:
16.15 uur – Ontvangst
16.30 uur – Welkom namens MakeTech Platform

16:35 uur – Jeroen Duijsens, projectleider van het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid. Het ECCW is een initiatief van o.a. de Limburgse ondernemersverenigingen, politie, Brightlands Smart Services Campus en het Digital Trust Center. Het heeft als doelstelling het helpen verbeteren van de digitale veiligheid van het Limburgse MKB. Zij organiseren informatie-avonden en webinars en voeren -samen met IT-studenten- cyberscans uit bij bedrijven in het MKB.

 

 

16.50 uur – Henk Vos van Uniteq deelt zijn ervaringen en aanpak

 

 

 

17:05 uur – Liesbeth Holterman, Cybersecurity expert bij Novel-T. Zij zal ons sector specifieke informatie en tips geven.

 

 

 

17:35 uur – Open discussie

 

Meld je aan en ontvang de link om online deel te nemen.

Aanmeldformulier voor dit event

Aanmelden via e-mail: dyantha.muller@maketechplatform.nl

Informatie over dit event

Naam: Ledenbijeenkomst Cybersecurity
Startdatum: 2 februari 2022
Einddatum: 2 februari 2022
Locatie: Online
Starttijd: 16:15 uur
Eindtijd: 18:00 uur

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.