Search
Close this search box.

Hoe cybersecure ben jij?

We horen het vaak bij grote bedrijven, maar ook veel MKB’ers zijn doelwit van hackers anno nu. Hoe voorkom je nu echt een cybersecurity-aanval? En wat doe je als het alsnog gebeurt?

Cybersecurity-aanvallen worden steeds geavanceerder en complexer, waardoor het eenmalig instellen van beveiligingsmaatregelen helaas niet voldoende is om immuun te blijven voor dergelijke risico’s. Bestaande maatregelen moeten continu op de proef worden gesteld en de beveiligingsstrategie daarmee steeds geüpdatet. Hackers zijn slim en sluw en vinden steeds nieuwe trucjes. Als bedrijf kun je hierbij dus niet achterblijven.

Daarom hebben we deze maand een online-bijeenkomst over dit thema. Hierin krijg je alle informatie over wat wel en niet te doen op het gebied van online veiligheid. De training wordt gegeven door Shellback (aanname): een cybersecurity bedrijf gericht op offensive securitytesten. Oftewel: ethische hackers. Ze gebruiken technieken en onderzoeken die hackers ook gebruiken bij hun aanvallen, om zo uiteindelijk de verdediging hiertegen goed te kunnen inrichten. Ze doen dit door hackpogingen te simuleren, om zo te ontdekken waar per bedrijf de zwakheden zitten en hoe deze op te lossen.

Wil jij weten hoe jij stappen kunt zetten op het gebied van cybersecurity? Doe dan mee aan deze online-training op 2 februari 2022 van 16.15 tot 18 uur. De bijeenkomst omvat zowel een inleidend verhaal, sectorspecifiek advies en alle ruimte voor discussie en vragen.

Meer info >>

Meld je aan via renske.cox@maketechplatform.nl. Hopelijk tot dan!

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.