Search
Close this search box.

Kennis uitwisselen

Thematische bijeenkomsten

Kennis uitwisselen

Om dit te faciliteren organiseert het MakeTech Platform jaarlijks 6 tot 8 thematische ledenbijeenkomsten. De leden dragen actuele thema’s aan. Afhankelijk van het thema wordt een inspirerende spreker uitgenodigd. Tijdens iedere bijeenkomst is er ruimte voor een dialoog over ieders uitdagingen en aanpak rondom het thema. 

Een ledenbijeenkomst vindt plaats bij een kenniscentrum of bij een van de leden, en wordt altijd gecombineerd met een presentatie en een rondleiding op locatie. Want men leert enorm veel van het ‘bij elkaar in de keuken kijken’.

Samenwerking stimuleren

De projectleider verbindt ondernemers met elkaar voor mogelijke kansrijke samenwerkingen. Daarnaast ontstaan er gedurende de ledenbijeenkomsten nieuwe verbindingen en samenwerkingen. De ondernemer kan hier zakelijk, maar ook persoonlijk, zijn voordeel mee doen. Deelnemende bedrijven bundelen hun krachten om te komen tot een verbetering van het arbeidsaanbod, zowel kwalitatief als kwantitatief. Daarnaast leveren de contacten die het platform heeft met overheid- en kennisinstellingen ook mogelijkheden voor individuele of gezamenlijke innovatie.

Bezoek een van de ledenbijeenkomsten

Overweegt u om lid te worden? Meld je dan aan voor een van de ledenbijeenkomsten om kennis te maken met het platform.

Wat heeft MakeTech Platform nog meer te bieden?

Relevante kennis uitwisselen

Naar nieuws

Jong talent enthousiasmeren

Naar agenda

Vertegenwoordiger van maakindustrie

Naar deelnemen

Kennis maken met MakeTech Platform?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.