Search
Close this search box.

Trots op onze regio – Admesy

Wij hebben een passie voor het schijnbaar onmogelijke. We vullen zwarte dozen met meetkracht. Onze apparatuur meet de kwaliteit van licht en kleur van beeldschermen. Van je smartphone tot aan je tv. Nieuwer, sneller en nauwkeuriger dan waar ook ter wereld. We werken voor de mooiste elektronicaklanten en hebben kantoren in China, Korea en Japan. Allemaal aangestuurd, vanuit Ittervoort, het hart van de Keyport regio. Voor ons de ideale te plek om te ondernemen. Het is goed bereikbaar, er zijn diverse luchthavens, én er is veel goed gekwalificeerd personeel in de buurt. Bovendien hebben we hier nog ruimte voor mooie groeiplannen.

Admesy is in 2006 opgericht door voormalige Philips-ingenieurs. Aanvankelijk actief in het maken van displaytestoplossingen. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met spectroradiometers, colorimeters, lichtmeters en 2D-beeldapparatuur. Nieuwer, sneller en nauwkeuriger dan alle test- en meetoplossingen ter wereld.

Ons klantenbestand varieert van grootvolume 24/7 productietests, kleinere nichesysteemfabrikanten en afzonderlijke apparaten die worden gebruikt voor product- en testontwikkeling. Want hoe zeer de industrie en technologie zich ook ontwikkelt, wij voorzien in hun behoeften. Omdat we elke uitdaging aan gaan met onze hands-on aanpak en nuchtere mentaliteit. Dat werkt altijd.

Het mooie aan werken bij Admesy is dat je onderdeel bent van het volledige proces. Hier werken mensen aan de engineering, de verspaning en productie. Maar we hebben ook een eigen R&D, een logistiek team en een klantenteam. De carrièremogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk de film:

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.