Search
Close this search box.

Afscheidswoord voorzitter Ruud Koppens

Beste MakeTech Platform leden,

Bijna vanaf het begin ben ik bestuurder geweest bij het MakeTech Platform, waarvan de laatste jaren als voorzitter.

Ik ben er trots op dat we al zo lang een verbindende organisatie in de maakindustrie zijn, vroeger gestart in Weert onder de Hoge Dunk en later onder de Keyport organisatie voortgezet.

Een club die direct staat voor de ondernemersbelangen zonder dat daar enige commercieel aspect aan zit en waar CEO’s elkaar ongedwongen kunnen treffen en met elkaar over de dagelijkse problemen of zorgen kunnen praten.

Jaarlijks worden vele actuele thema’s besproken in de diverse bijeenkomsten, komen we op plaatsen binnen wat normaal niet makkelijk lukt, denk aan Brainport, TNO, Nedcar, enz. We kijken bij elkaar in de keuken en zo leren we toch vaak weer van elkaar.

Mijn terugtreden heeft te doen met het feit dat ik eind dit jaar ook als CEO afscheid ga nemen van mijn eigen bedrijf ETF, waar ik in de loop van dit jaar al 50 jaar actief ben en niet al mijn neventaken ook tot de laatste dag wil blijven doen.

Ik heb er vertrouwen in dat het MakeTech Paltform ook de komende jaren jullie allen verder kan helpen, het is toch belangrijk voor iedere ondernemer ook buiten de eigen deur te blijven kijken.

Ik wens Jos Dumoulin van Rockwool, mijn opvolger als voorzitter veel succes toe, tevens de nieuwe bestuurder Peter Kerstjens, COO van ETF Machinefabriek B.V. en dank iedereen voor het vertrouwen in mij en het MakeTech Platform in alle voorgaande jaren.

Ruud Koppens

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.