Search
Close this search box.

Goede voornemens voor 2022

We kijken vol enthousiasme vooruit naar het komende jaar. En dat is niet onterecht: er staan maar liefst drie organisaties te popelen om voor ons voor een inspirerende middag te verzorgen. Reserveer daarom snel de data in je agenda!

Brainport Industries Campus in Eindhoven

Brainport Industries behoeft eigenlijk geen verdere introductie: het unieke hightech ecosysteem bestaat uit de leidende eerste-, tweede- en derdelijns hightech toeleveranciers van Nederland. Brainport heeft als doel de toeleveranciers te verbinden, gezamenlijk de professionaliteit van de keten te verhogen en de concurrentiekracht te vergroten. Het is een netwerk van formaat, dat samen met de ondernemers diverse projecten organiseert. Kortom; mooie inspiratie voor ons als MakeTech platform.

Tijdens de bijeenkomst op 10 februari 2022 vertelt Brainport Industries in alle openheid over enkele inspirerende projecten en is er een rondleiding over de innovatieve Brainport Industries Campus. Hier krijgt de Fabriek van de Toekomst vorm.

Mocht je na de bijeenkomst interesse hebben om vergelijkbare of misschien juist nieuwe initiatieven op te starten in onze regio? Laat dit dan weten, dan wordt dit opgepakt.

Meer info >>

 

Metalot in Budel

Metalot is een netwerkorganisatie waarbij duurzaamheid centraal staat. De focus ligt op circulaire ontwikkelingen op het gebied van metalen en duurzame energie – denk hierbij aan het volledig hergebruiken van grondstoffen. In het Metalot Future Energy Lab worden veelbelovende systemen en technologieën klaargestoomd voor de markt. Zo is er een methodiek ontwikkeld om met ijzerpoeder energie op te wekken zonder CO²-uitstoot. Tijdens de bijeenkomst presenteert Metalot de projecten waaraan wordt gewerkt. Meld je aan voor de bijeenkomst van 3 maart 2022 en laat je inspireren om ook jouw bedrijf te helpen verduurzamen!

Meer info >>

 

Industry 4.0 Maturity Center in Aken

En last but not least… Een bezoek over de grens! Het Industry 4.0 Maturity Center is een managementadviesbureau voor de digitale transformatie van de maakindustrie, dat wereldwijd opereert. Het is een spin-off van de internationaal erkende acatech-studie “Industry 4.0 Maturity Index”. Het centrum bundelt specifieke kennis van de productiesector met strategieontwikkeling, begeleiding bij transformatieprogramma’s en het toepassen van de Industry 4.0 Maturity Index. Ook de scholing en opleiding van werknemers wordt hierin meegenomen. Deze expertise op het gebied van digitale transformatie leidt tot aanzienlijke verbeteringen in de resultaten van MKB-bedrijven en een professionaliseringsslag op bedrijfsniveau.

Meer info >>

 

We hebben dus weer een divers en inspirerend programma voor 2022.

Reserveer de data in je agenda, en laat weten wanneer we je kunnen verwachten via renske.cox@maketechplatform.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.