Search
Close this search box.

Voucher voor employer branding bij studenten

Kies Keyport

Jongeren (middelbare scholieren, MBO, HBO, WO) hebben helaas nog weinig tot geen kennis van bedrijven en de bijbehorende carrièremogelijkheden in de regio. Meet the Youngsters (hét online carrière platform voor young professionals, studenten en alumni in Zuidoost Nederland) en Keyport Meets, regio in je rugzak helpen om deze kennis over het regionale bedrijfsleven te verbeteren, maar alle extra hulp en inzet is hard nodig om de juiste keuzes te maken en (jeugd) werkloosheid te voorkomen.
Voorkomen is immers beter dan genezen. Er is nog veel te doen als het gaat om regionale arbeidsmarkt oriëntatie, het begeleiden van keuzes en ondersteunen in de eerste stappen naar de arbeidsmarkt. Gedurende de Corona periode hebben bedrijven en scholen al alle zeilen moeten bijzetten voor hun reguliere proces, waardoor het voor scholen lastiger werd te ondersteunen in deze oriëntatie en bedrijven minder mogelijkheden hadden te investeren in hun employer branding.

Het is van belang om nu anti cyclisch te investeren in het werkveld van onderwijs en arbeidsmarkt. Door dit nu te doen kan de regio Keyport het verschil maken. Kies Keyport past in de ketenaanpak van Regio in je Rugzak en Meet the Youngsters. Door deze ketenaanpak wordt het ook mogelijk studenten die elders studeren pro-actief te informeren over stages, bijbanen, traineeships en startersbanen in de Keyport regio.

Kies Keyport gaat concreet de MKB bedrijven en jongeren in de regio helpen, door:

  • Meer dan 100 nieuwe MKB bedrijven zichtbaar te maken voor jongeren door deze bedrijven aan te sluiten op het platform www.meettheyoungsters.nl
  • 4 ‘Tours de Keyport’ (bedrijfsbezoeken) met deelname van 200 Studenten te organiseren
  • 6 ‘Keyport College Tours’ met deelname van 600 studenten
  • 5 x inzet van serious gaming (meettheyoungsters.nl/seriousgame), inclusief een gastles regionale arbeidsmarkt oriëntatie, met minimale deelname van 100 leerlingen per keer

Nu met eenmalige voucher!

Bedrijven kunnen zich aanmelden als partner, waarbij ze een eenmalige voucher krijgen ter waarde van € 1.250. Je bedrijf wordt direct zichtbaar bij jongeren in de Keyport regio.

Interesse om mee te doen?

Neem dan contact op met Meet the Youngsters info@meettheyoungsters.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.