Search
Close this search box.

Nieuw lid: Nyrstar Budel B.V.

Wij heten Nyrstar Budel B.V. van harte welkom als nieuw lid.

Nyrstar Budel maakt deel uit van de wereldwijde multimetalengroep Nyrstar, met een marktleiderspositie in zink en lood. In juli 2019 werd Nyrstar voor het grootste deel eigendom van Trafigura, een van ’s werelds meest toonaangevende onafhankelijke handelsbedrijven in grondstoffen. In Budel-Dorplein (tussen Weert en Eindhoven) ligt een van de smelters, in de omgeving ook wel bekend als “de Zink”, waar ruim 450 medewerkers er iedere dag opnieuw voor zorgen dat er een uitzonderlijk hoge kwaliteit zink wordt geproduceerd. En dat al sinds 1892!

Nyrstar Budel is een unieke werkgever, want wij zijn de enige zinkproducent in Nederland. Met alle collega’s samen zorgen ze dagelijks voor een soepel draaiende organisatie waar mens en milieu centraal staan en die continu inspeelt op de wensen en eisen vanuit de markt. Bij Nyrstar staat veiligheid voorop: onze visie ‘Richting Zero’ staat ervoor dat al onze medewerkers iedere dag opnieuw na hun dienst weer veilig en gezond naar huis gaan.

Om een succesvolle onderneming te zijn en te blijven vinden we het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Onder andere via een eigen bedrijfsschool, die inmiddels al meer dan 65 jaar bestaat, zorgen ze ervoor dat zowel nieuwe als ervaren medewerkers zichzelf altijd kunnen blijven ontwikkelen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.