Search
Close this search box.

Platform ‘Fontys Meet and Match’

Wil je samenwerken met (studenten van) Fontys? Meld je aan voor Fontys platform Meet & Match

Het matchen van studenten en bedrijven is het doel van het jaarlijkse event Fontys Engineers Meet & Match. Het digitale platform Meet & Match, dat deze speeddates mogelijk maakt, speelt een belangrijke rol in het matchen. Accountmanager en initiatiefnemer Mark Herman vertelt over de meerwaarde van dit platform: “Bedrijven kunnen in hun profiel aangeven naar wat voor soort studenten ze op zoek zijn en welke opdrachten voor stage of afstuderen ze aanbieden. Vervolgens kunnen studenten daar weer op filteren, dus beide partijen kunnen gericht op zoek naar het aanbod dat bij hen past.

 

Op dit moment zijn ruim 200 bedrijven uit het netwerk van Fontys Centre of Expertise HTSM op het platform te vinden. In aanloop naar het Meet & Match event op 18 april 2023 mikt Herman op een verdubbeling van het aantal bedrijfsprofielen. Onder studenten van Fontys Hogeschool Engineering wordt vanaf leerjaar 1 promotie gemaakt voor het digitale platform. Mede-initiatiefnemer Jitske Cornielje: “Ik hoop dat studenten vanaf het begin van hun opleiding het platform en het event als belangrijke bron zien om in contact te komen met het werkveld.”

Aanmelden
Heb je interesse om je aan te melden voor het platform Meet & Match, ga dan naar deze link en maak een account aan. Via dit profiel houden we je op de hoogte van de activiteiten bij Fontys Hogeschool Engineering. Wil je meer weten over het event op 18 april 2023, ga dan naar de website.

Voor meer informatie over samenwerking met Fontys kun je contact opnemen met Mark Herman via m.herman@fontys.nl

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.