Search
Close this search box.

Scholing gratis aangeboden door NL Leert Door

De arbeidsmarkt in Nederland is mede vanwege de COVID-19 crisis voor een groot aantal uitdagingen komen te staan. Het regionale programma LimburgLeert is in het leven geroepen in het kader van het landelijke programma NL Leert Door.

Het doel van de subsidieregelingen ‘NL Leert Door’ en ‘LimburgLeert’ is het faciliteren en stimuleren van het behoud van werk of overgang naar ander werk. De programma’s beogen de instroom, doorstroom en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te verbeteren en een werknemer wendbaarder en productiever te maken.

Concreet betekent dit dat deelnemers bij diverse geselecteerde opleiders tijdelijk kunnen kiezen voor een GRATIS vakgerichte opleiding of een korte cursus waarmee een specifieke vaardigheid wordt geleerd. Hierbij dient te worden opgemerkt dat het reguliere lesgeld van de betreffende cursussen en opleidingen tussen de €299,- euro en €1099,- euro bedraagt. Een unieke kans dus!

Om deel te nemen aan een van onze geselecteerde opleidingen hoef jij je alleen maar in te schrijven bij LimburgLeert. Wij handelen administratief alles verder voor je af zodat je snel met jouw opleiding kunt starten.

Belangrijk: Er zijn slecht een beperkt aantal scholingstrajecten kosteloos beschikbaar. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Op=Op!

Bekijk hieronder de geselecteerde opleidingen en schrijf jezelf of jouw collega’s snel in!

www.vindjeupdate.hoewerktnederland.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.