Search
Close this search box.

Terugblik: Ledenbijeenkomst bij Geelen Counterflow

Op maandag 6 november vond de laatste ledenbijeenkomst van 2023 plaats. Dit keer waren wij te gast bij ons lid Geelen Counterflow in Haelen. Deze bijeenkomst stond volledig in het teken van de 17 Sustainable Development Goals zoals vastgesteld door de United Nations.

Na een typische Limburgs ontvangst met koffie én vlaai begon Jean-Paul Urlings van BIZZdom zijn presentatie over Sustainable Development Goals. Jean-Paul nam de 15 bezoekers aan de hand van concrete voorbeelden mee in de wereld van SDG’s. Aan de hand van deze concrete voorbeelden gaf hij antwoord op de vraag:”Hoe kan ik SDG’s toepassen in het businessmodel van mijn organisatie?”

Na deze presentatie kregen de deelnemers een interessante presentatie van gastheer Patrick de Werdt over Geelen Counterflow. Wist u dat het kantoor van Geelen Counterflow het meest duurzame kantoor is op basis van de BREAAM score? Deze presentatie werd afgesloten met een rondleiding door het pand van ons gastbedrijf. Alles over de werkzaamheden bij Geelen Counterflow leest u hier.

Wilt u ook een ledenbijeenkomst bijwonen? Kijk dan in onze kalender!

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.