Agenda

13 februari 2019 | Ledenbijeenkomst bij VDL Konings

Het voormalig familiebedrijf Konings is gestart in 1873 en maakt sinds 2005 deel uit van de VDL Groep. VDL Konings is actief als toeleverancier van middelzwaar tot zwaar constructie werk en verspaant constructies, werkstukken en gietstukken uit gietijzer, staal, pantserstaal en aluminium  tot kwaliteitsproducten voor opdrachtgevers in diverse markten.
Naast de kennismaking met en een kijk in de keuken van VDL Konings zal Noud Bex van Bex* Communicatie ons mee nemen in de wereld van communicatie, hoe we moeten handelen of beter communiceren in (crisis)situaties. Bex* Communicatie is de wereldspeler als het gaat om (crisis)communicatie. Ieder jaar neemt Bex* Communicatie wel ergens een prijs in ontvangst. In 2017 werden ze bekroond met Certificate of Excellence Superior Achievement in branding, Reputation and Engagement. Met meer dan 30-jaar ervaring in het communicatie-vak heeft Noud zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van crisismanagement en –communicatie. Kortom een spreker van wereldformaat over een onderwerp dat bij jou morgen ook de hoogste prioriteit kan hebben.

 
Je kunt je aanmelden via  AANMELDEN.
Wil je iemand meenemen meld hem/ haar dan ook gelijk aan.

 De bijeenkomst is bij VDL Konings, Bosstraat 93 in Swalmen

Startdatum
13 februari 2019
Starttijd
16:30
Einddatum
13 februari 2019
Eindtijd
18:30
Terug
MakeTech
Nieuws

Nieuws uit Keyport 2020

19-06-19

Een kort overzicht van nieuwsberichten uit onze Keyport-regio.

Lees meer
Een kort overzicht van nieuwsberichten uit onze Keyport-regio.

MakeTech Event 2019 op SparkTech Lab

18-06-19

Op 23 en 24 mei jl organiseerde het MakeTech Platform (MTP) haar jaarlijkse Make Tech Event. Projectleider Eric Drossaert: “Alle basisscholen die aan onze projecten hebben deelgenomen, waren uitgenodigd voor een workshop op het Spark Tech Lab. De kinderen gingen enthousiast aan de slag met allerlei leuke vragen en opdrachten. Mede dankzij Citaverde en WBM Staalservice Stramproy.”

(door Angely Beekman Keyport 2020)

Lees meer
Op 23 en 24 mei jl organiseerde het MakeTech Platform (MTP) haar jaarlijkse Make Tech Event. Projectleider Eric Drossaert: “Alle basisscholen die aan ...

4 miljoen voor Maakindustrie in Noord- en Midden-Limburg

04-06-19

Gilde Opleidingen, Hogeschool Fontys, 11 maakbedrijven en provincie Limburg starten een publiek private samenwerking om de baankansen van mbo-studenten te vergroten door hun opleiding beter te laten aansluiten op hun toekomstige werkomgeving.

(Keyport 2020)

Lees meer
Gilde Opleidingen, Hogeschool Fontys, 11 maakbedrijven en provincie Limburg starten een publiek private samenwerking om de baankansen van mbo-studente...

Afval recyclen is winst generen

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
22-05-19

Een kleine 20-tal leden van het MakeTech Platform sloten op 9 mei jl. aan op de Connected Learning bijeenkomst van Keyport bij Moonen Packaging in Weert.

Lees meer
Een kleine 20-tal leden van het MakeTech Platform sloten op 9 mei jl. aan op de Connected Learning bijeenkomst van Keyport bij Moonen Packaging in Wee...

Keyport Award voor Admesy

22-05-19

Steven Goetstouwers van het Ittervoorter bedrijf Admesy ontving op 10 mei de Keyport Award uit handen van wethouder onderwijs en lid van het AB van Keyport Robert Martens van de gemeente Leudal.

Lees meer
Steven Goetstouwers van het Ittervoorter bedrijf Admesy ontving op 10 mei de Keyport Award uit handen van wethouder onderwijs en lid van het AB van Ke...

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu