Agenda

21 november | Werkbezoek WP Haton (ledenbijeenkomst)

Nadat je de deur van de hoofingang bent doorgelopen komt de heerlijke geur van vers gebakken brood je tegemoet. Je mag plaatsnemen in de conferentieruimte waar je aandacht wordt getrokken door de boekenkast, vol boeken over het bakken van brood. Enige twijfel slaat toe, WP Haton is toch een machinebouwer en geen bakkerij?? Juist !! WP Haton heeft op een eigenzinnige wijze zich in de laatste jaren ontwikkeld van oliedampen naar high tech bedrijf.


Ik nodig je graag uit voor onze ledenbijeenkomst op 21 november a.s. om 16:30 uur bij WP Haton in Panningen. Henk Snellink en zijn team geven ons een kijk in de keuken (of beter de bakkerij) en nemen ons mee in de ontwikkeling die het bedrijf heeft meegemaakt. De uitdagingen die ze daarin geslecht hebben en die niet stil staan bij WP Haton.

Vergrijzing en digitalisering houdt de directie stevig bezig. Kunnen we de digitalisering ingeven met dezelfde mensen die aan het vergrijzen zijn. “We hebben een andere medewerker nodig. En we moeten meer geld gaan verdienen met services. Zonder dat we de hele wereld moeten overvliegen.


Evenzo delen ze met ons de resultaten van de audit van de interne kwaliteit van WP Haton in de wereld van  “de industrie 4.0”.  Een onderzoek dat in samenspraak met het LIOF en de RWTH Aachen University is uitgevoerd. Dit geeft mooi inspiratie die we morgen in ons eigen  bedrijf kunnen gebruiken.


Dus donderdag 21 november a.s. om 16:30 uur. Het programma duurt tot max. 19:00 uur. Kortom, wacht niet maar meld je gelijk aan! Het aantal stoelen is beperkt en je wilt graag vooraan zitten.

Startdatum
21 november 2019
Starttijd
16:30
Einddatum
27 november 2019
Eindtijd
19:00
Terug
MakeTech
Nieuws

De 5e editie van de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

08-09-19

De stembussen zijn geopend! Waarom moet toekomstige talent bij jou komen werken? Tijdens de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg zetten bedrijven zichzelf op de kaart bij studenten van MBO tot WO. Iedereen mag stemmen. Kijk op www.aantrekkelijkstewerkgever.nl.

Lees meer
De stembussen zijn geopend! Waarom moet toekomstige talent bij jou komen werken? Tijdens de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg zetten b...

Groeispurt voor makers

03-09-19

Ben jij een ondernemer met 5 – 100 FTE in dienst en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support bij gebruiken van deskundigen of andere ondernemers? Kom dan op 9 oktober a.s. naar De groeispurt voor Makers! Deze wordt je aangeboden door MakeTech Platform in samenwerking met De Groeischakelaar en LIOF.

Lees meer
Ben jij een ondernemer met 5 – 100 FTE in dienst en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support bij gebrui...

ETF Ride Systems Nederweert genomineerd voor Park World Excellence Awards 2019

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
24-08-19

Op woensdag 18 september worden “de Park World Excellence Awards 2019” uitgereikt tijdens de IAAPA Europe Expo in Parijs.

ETF Ride Systems uit Nederweert is voor de IAAPA Europe Expo maar liefst acht keer genomineerd met dank aan: “Sesame Street”, “Ani Mayhem” en “Popcorn Revenge”. Daarnaast is “Popcorn Revenge” maar liefst vier keer genomineerd als “Themed Attraction of the year”, “Media Based attraction of the year”, “Best use of technology” en “Family Ride of the year”.Lees meer
Op woensdag 18 september worden “de Park World Excellence Awards 2019” uitgereikt tijdens de IAAPA Europe Expo in Parijs. ETF Ride Systems uit Nederw...

Nieuws uit Keyport 2020

19-06-19

Een kort overzicht van nieuwsberichten uit onze Keyport-regio.

Lees meer
Een kort overzicht van nieuwsberichten uit onze Keyport-regio.

MakeTech Event 2019 op SparkTech Lab

18-06-19

Op 23 en 24 mei jl organiseerde het MakeTech Platform (MTP) haar jaarlijkse Make Tech Event. Projectleider Eric Drossaert: “Alle basisscholen die aan onze projecten hebben deelgenomen, waren uitgenodigd voor een workshop op het Spark Tech Lab. De kinderen gingen enthousiast aan de slag met allerlei leuke vragen en opdrachten. Mede dankzij Citaverde en WBM Staalservice Stramproy.”

(door Angely Beekman Keyport 2020)

Lees meer
Op 23 en 24 mei jl organiseerde het MakeTech Platform (MTP) haar jaarlijkse Make Tech Event. Projectleider Eric Drossaert: “Alle basisscholen die aan ...

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu