Agenda

4 maart 2020 | Ledenbijeenkomst Rockwool Roermond

Iedereen kent ROCKWOOL steenwol maar weet u ook dat deze steenwol behalve isolerend en energiebesparend ook buitengewoon brandveilig is? Of wist u dat een aanzienlijk deel van de productie bij ROCKWOOL in geheel andere toepassingen dan de (woning)bouw toegepast worden? En weet je ook dat ROCKWOOL al jaren bezig is met milieuvriendelijk produceren?

Uiteraard hebben de huidige trends en ontwikkelingen op klimaatgebied een positieve impact op energiebesparingsmaatregelen en daarmee op de markt voor isolatie maar anderzijds betekent dit ook dat je als fabrikant moet kijken naar de impact die de eigen processen op onze omgeving en het klimaat heeft.  Kom kijken in “de keuken” van ROCKWOOL en laat u meenemen in de maatregelen die ROCKWOOL heeft genomen met betrekking tot sustainability. Daartoe zijn tien van de zeventien 'Sustainable Development Goals' (Duurzame Ontwikkelingsdoelen om de wereld tot 'een betere plek te maken in 2030'), vertaald naar interne doelstellingen. 

We kunnen leren van ROCKWOOL en de praktische handreikingen morgen toepassen bij ons eigen bedrijf. Hiermee dragen we bij aan sustainability en besparen we uiteindelijk ook kosten.

Programma:

15:30 uur          Ontvangst met koffie en vlaai
15:45 uur          Opening door Jos Dumoulin en introductie ROCKWOOL
16:05 uur          Fabrieksbezoek  
17:15 uur          Sustainability, own house in order (presentatie)
17:45 uur          Netwerken
18:30 uur          Afsluiting

Startdatum
4 maart 2020
Starttijd
15:30
Einddatum
4 maart 2020
Eindtijd
18:30
Terug
MakeTech
Nieuws

Programma 2020 ledenbijeenkomsten MakeTech Platform Keyport

30-01-20

De planning van de ledenbijeenkomst is bekend

Lees meer
De planning van de ledenbijeenkomst is bekend

Business Road Maps voor Maakbedrijven

30-01-20

Donderdag 12 december presenteerde Jean-Paul Urlings zijn aanpak bij leden van het MakeTech Platform. Jean-Paul Urlings vertelt.

Lees meer
Donderdag 12 december presenteerde Jean-Paul Urlings zijn aanpak bij leden van het MakeTech Platform. Jean-Paul Urlings vertelt.

Aldor onderdeel van de LOA Full Surface Group

30-01-20

Per 1 januari 2020 heeft de LOA Full Surface Group alle activiteiten van Aldor BV in Weert heeft overgenomen. Na de overname zal Rolf Derckx aanblijven als directeur en Michael Baas zal na een uitwerkperiode met pensioen gaan.

Lees meer
Per 1 januari 2020 heeft de LOA Full Surface Group alle activiteiten van Aldor BV in Weert heeft overgenomen. Na de overname zal Rolf Derckx aanblijve...

De 5e editie van de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

08-09-19

De stembussen zijn geopend! Waarom moet toekomstige talent bij jou komen werken? Tijdens de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg zetten bedrijven zichzelf op de kaart bij studenten van MBO tot WO. Iedereen mag stemmen. Kijk op www.aantrekkelijkstewerkgever.nl.

Lees meer
De stembussen zijn geopend! Waarom moet toekomstige talent bij jou komen werken? Tijdens de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg zetten b...

Groeispurt voor makers

03-09-19

Ben jij een ondernemer met 5 – 100 FTE in dienst en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support bij gebruiken van deskundigen of andere ondernemers? Kom dan op 9 oktober a.s. naar De groeispurt voor Makers! Deze wordt je aangeboden door MakeTech Platform in samenwerking met De Groeischakelaar en LIOF.

Lees meer
Ben jij een ondernemer met 5 – 100 FTE in dienst en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support bij gebrui...

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu