Agenda

9 oktober | Groeispurt voor ondernemers uit de Maakindustrie

Ben jij een ondernemer met 5 – 100 FTE in dienst en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support bij gebruiken van deskundigen of andere ondernemers? Kom dan op 9 oktober a.s. naar De groeispurt voor Makers! Deze wordt je aangeboden door MakeTech Platform in samenwerking met De Groeischakelaar en LIOF.

Speeddate met deskundigen en ondernemers

We gaan tijdens De Groeispurt voor Makers concreet aan de slag met jouw case. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat je een stap verder komt in je ambitie.

In het programma staat de speeddate met deskundigen en andere ondernemers centraal. Zo kun je leren van en verbinden met interessante partijen en tevens inspiratie opdoen door de ervaringen van andere ondernemers. Uiteraard is er afsluitend nog een mogelijkheid om door te praten tijdens een netwerkborrel.

Programma

14:00 Kennismaking
14:30 Cases
15:15  Speeddate met deskundigen en ervaren ondernemers
16:45 Vervolgstappen
17:00 Afsluiting met netwerkborrel

Inschrijven

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@degroeischakelaar.nl o.v.v. Aanmelding Groeispurt.

Je ontvangt dan een inschrijfformulier, waarop je je case en enkele benodigde gegevens kunt opgeven. Omdat er een beperkt aantal plaatsen is en we kwaliteit willen bieden aan de juiste doelgroep, beoordelen we de inschrijvingen.

Meer informatie

Neem contact op met De Groeischakelaar via Loes Borger 06-20519003

Locatie: 

Proeflokaal Limburg
Doorbrand 2
6086 PK Neer
https://www.proeflokaallimburg.nl/

Aan de Groeispurt zijn geen kosten verbonden

Startdatum
9 oktober 2019
Starttijd
14:30
Einddatum
9 oktober 2019
Eindtijd
17:30
Terug
MakeTech
Nieuws

Ontmoet je Toekomst

18-05-20

Cruyff wist het al: ‘elk nadeel heeft z’n voordeel’. De huidige tijd dwingt tot een andere kijk op zaken: is mijn huidige businessmodel houdbaar, wat vinden mijn klanten nu belangrijk, wie zijn mijn nieuwe samenwerkingspartners, hoe digitaliseer ik mijn processen? Kortom vragen waarover u zult nadenken en waarbij wij u kunnen helpen.  

Lees meer
Cruyff wist het al: ‘elk nadeel heeft z’n voordeel’. De huidige tijd dwingt tot een andere kijk op zaken: is mijn huidige businessmodel houdbaar, wat ...

Project Open Air: De kracht van sociale media in coronacrisisstrijd

06-04-20

In deze onwerkelijke en ook wel angstige coronacrisistijd, put ik hoop uit alle hartverwarmende initiatieven die ontstaan. Mensen bieden elkaar troost en afleiding, maar vooral praktische hulp. En al die initiatieven komen in sneltreinvaart tot stand. De verbondenheid via sociale media helpt daarbij enorm. Een bewonderenswaardig voorbeeld is Project Open Air NL. Dit is een netwerk van een groeiende groep producenten uit de Nederlandse maakindustrie die kennis en productiecapaciteit beschikbaar stellen voor de medische sector.

Lees meer
In deze onwerkelijke en ook wel angstige coronacrisistijd, put ik hoop uit alle hartverwarmende initiatieven die ontstaan. Mensen bieden elkaar troost...

Your weekly shot of innovation

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
06-04-20

Open Brains organiseert een wekelijkse innovatie- en brainstormsessie waar professionals, bedrijven, startups of studenten de kans krijgen hun innovatieve idee te presenteren aan onze community. Een community met professionals op het gebied van onder andere marketing, hightech, agrofood, duurzaamheid, business development en financiële dienstverlening.

Lees meer
Open Brains organiseert een wekelijkse innovatie- en brainstormsessie waar professionals, bedrijven, startups of studenten de kans krijgen hun innovat...

Ospelnaar Quinten Huijerjans eerste Limburger met verklaring Praktijkleren

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
02-04-20

Quinten Huijerjans heeft iets bijzonders. De 23-jarige uit Ospel heeft namelijk als eerste Limburger een verklaring Praktijkleren in de wacht gesleept. Hij is nu mechanisch operator niveau 2.

Lees meer
Quinten Huijerjans heeft iets bijzonders. De 23-jarige uit Ospel heeft namelijk als eerste Limburger een verklaring Praktijkleren in de wacht gesleept...

Steunmaatregelen overheid op een rij

02-04-20

Het kabinet heeft eerder extra steunmaatregelen bekendgemaakt voor het bedrijfsleven, om zodoende de negatieve effecten van het coronavirus zo goed mogelijk te compenseren.

Lees meer
Het kabinet heeft eerder extra steunmaatregelen bekendgemaakt voor het bedrijfsleven, om zodoende de negatieve effecten van het coronavirus zo goed mo...

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu