Agenda

GECANCELLED 9 december 2021 | Ledenbijeenkomst SparkTechLab

Schermafbeelding-2021-09-29-om-10-56-31.png

LET OP! deze bijeenkomst wordt uitgesteld wegens de COVID maatregelen!!!

 

Op 9 december 2021 zijn we te gast bij Jack Peeters van het Spark Tech Lab in Weert. Hét techniekatelier waar we jongeren enthousiasmeren voor een opleiding en baan in de techniek. 

Naast een inspirerende spreker, maak je die middag ‘live’ kennis met de activiteiten op het Spark Tech Lab. Ook de techniekcoördinatoren zijn aanwezig. Zij zorgen er - samen mét bedrijven uit de regio - voor dat techniekonderwijs binnen de basisscholen op een goede manier aan bod komt. Deze middag is dé kans om een nieuwe samenwerking te starten met scholen in de regio!

Het programma:
16.30 uur Welkom namens het MakeTech Platform
16.45 uur Spark Tech Lab - Jack Peeters; Wat kan het lab jouw als ondernemer bieden? Middels een mini-workshop zul je dit ook zelf ervaren!
17.30 uur Arjen Vos van Verbi, actief in de Brainport regio en tevens kartrekker van Stichting HighTech Helmond de Peel; een collectief van ondernemers die zich samen profileren bij onderwijs
18:15 uur Waar zien we kansen om nieuwe projecten op te zetten om jongeren te enthousiasmeren voor techniek?
18.30 uur Afsluiting met een drankje 

Aanmelden via renske.cox@maketechplatform.nl. 

Tot dan

Mede namens Jack Peeters en de techniek coördinatoren,

Renske Cox

Let op! SparkTech Lab heeft een nieuwe locatie... 

Namelijk: Kazernelaan 101, 6006 SP Weert

spark_tech_lab_0012.jpeg

Startdatum
9 december 2021
Starttijd
16:30
Einddatum
9 december 2021
Eindtijd
18:30
Terug
MakeTech
Nieuws

Kijken in de keuken van een van onze lid bedrijven - Hendrix belettering & reclameproducten

15-12-21

Creativiteit zorgt voor toekomstbestendigheid

Jack Hendrix (Hendrix belettering & reclameproducten)
“Dat je een aantrekkelijk bedrijf bent, kun je al laten zien aan de voordeur.”  

“Alles waar je als bedrijf je naam of logo op wilt hebben, dat ontwerpen en maken wij.” En dat is eigenlijk meer dan dat ‘belettering & reclameproducten’ onder de bedrijfsnaam Hendrix doet vermoeden, geeft ook eigenaar Jack Hendrix toe. Zelf spreekt hij het liefst over het creëren van een totaalbeleving. Sinds de coronacrisis is daar ook steeds meer zijn focus op komen te liggen. Jack: “Wij maken een bedrijf op alle fronten zichtbaar en aantrekkelijk, zowel voor werknemers als klanten.”    

Lees meer
Creativiteit zorgt voor toekomstbestendigheid Jack Hendrix (Hendrix belettering & reclameproducten) “Dat je een aantrekkelijk bedrijf bent, kun je al...

Hoe cybersecure ben jij?

10-12-21

Het klinkt vaak als een ver-van-mijn-bed-show: hackers, gestolen data en ransomware. Maar intussen komt een cybersecurity-aanval steeds dichterbij. Want niet alleen grote bedrijven zijn doelwitten, maar ook het MKB. Hoe voorkom je dat jij de volgende bent?

Lees meer
Het klinkt vaak als een ver-van-mijn-bed-show: hackers, gestolen data en ransomware. Maar intussen komt een cybersecurity-aanval steeds dichterbij. Wa...

Goede voornemens voor 2022

10-12-21

Door de aangescherpte corona-maatregelen kon de bijeenkomst van 9 december helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd: voor het komende jaar staan er al drie uitnodigingen bij een aantal inspirerende organisaties voor ons klaar.

Lees meer
Door de aangescherpte corona-maatregelen kon de bijeenkomst van 9 december helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd: voor het komende jaar staan er al...

Collectieve campagne: Trots op onze regio - ADMESY

08-12-21

Er worden veel mooie producten gemaakt in onze regio. Iets om trots op te zijn! Maar hoeveel mensen weten dit? Laten we daar samen verandering in brengen... Dit doen we door samen met Keyport een campagne te organiseren. Keyport, de ondernemende regio. In deze campagne gaan we video's opnemen van verschillende bedrijven in de regio, waar enorm bekende partijen voor kiezen.

Deze maand: Admesy!

Lees meer
Er worden veel mooie producten gemaakt in onze regio. Iets om trots op te zijn! Maar hoeveel mensen weten dit? Laten we daar samen verandering in bren...

Kijken in de keuken van een van onze lid bedrijven - Briggs & Stratton

09-11-21

In contact blijven met klanten in coronatijd; “We hebben veel energie gestoken in de communicatie met onze distributeurs.”

Lees meer
In contact blijven met klanten in coronatijd; “We hebben veel energie gestoken in de communicatie met onze distributeurs.”

Keyport-webbanner-algemeen300x250px-loop.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu