Agenda

Ontbijtbijeenkomst - Ontwikkel een 5 tot 10 jarige strategie voor je bedrijf op een paar A4

Na een succecvolle ontbijtsessie op 12 december jl. is het tijd voor vervolg. Ik nodig je graag uit voor een ontbijtbijeenkomst op 19 februari 2020. Het thema is jouw strategie voor de komende 5 tot 10 jaren.


Je bent ondernemer. Je bent ambitieus. Maar heb je je ambitie ook concreet gemaakt? Waar staat jij en / of je bedrijf over 5 of 10 jaar? En als je dat al concreet hebt, weet je dan ook hoe je die ambitie gaat realiseren? Welke strategie je hiervoor gaat hanteren. En als je die strategie dan al helder hebt, kennen je medewerkers en partners die strategie dan wel voldoende? Want ondernemen doe je niet alleen. En als de partijen waarmee je onderneemt je strategie onvoldoende kennen, dan zullen ze hun werk niet optimaal in het teken van jouw strategie kunnen inrichten.

Het ontwikkelen en aan het papier toevertrouwen van je strategie lijkt een ingewikkeld proces. Dat is het ook, maar er is nu een aanpak beschikbaar die je helpt om dit complexe proces in een paar stappen te doorlopen. De aanpak heet Business Roadmaps. Ondernemers die in de Keyport2020-regio ondernemen, krijgen nu subsidie om aan dit programma deel te nemen.

Tijdens de ontbijtsessie krijg je de Business Roadmaps aanpak niet alleen toegelicht. Je gaat er ook al mee aan de slag. Bevalt de aanpak je? Dan kun je er voor kiezen om met subsidie aan het programma te gaan deelnemen. Dat lichten we tijdens de ontbijtbijeenkomst verder toe.
We verwachten op korte termijn met een eerste groep ondernemers uit de maakindustrie aan de slag te gaan met ons programma.Er zijn nog enkele stoelen vrij.


De ontbijtsessie is : 19 februari 2020

Aanvangstijd: 07:30 uur en de bijeenkomst duurt tot 10:00 uur.
Locatie: wordt nog bepaald

Interesse: mail naar Eric Drossaert

Startdatum
19 februari 2020
Starttijd
07:30
Einddatum
19 februari 2020
Eindtijd
10:00
Terug
MakeTech
Nieuws

Programma 2020 ledenbijeenkomsten MakeTech Platform Keyport

30-01-20

De planning van de ledenbijeenkomst is bekend

Lees meer
De planning van de ledenbijeenkomst is bekend

Business Road Maps voor Maakbedrijven

30-01-20

Donderdag 12 december presenteerde Jean-Paul Urlings zijn aanpak bij leden van het MakeTech Platform. Jean-Paul Urlings vertelt.

Lees meer
Donderdag 12 december presenteerde Jean-Paul Urlings zijn aanpak bij leden van het MakeTech Platform. Jean-Paul Urlings vertelt.

Aldor onderdeel van de LOA Full Surface Group

30-01-20

Per 1 januari 2020 heeft de LOA Full Surface Group alle activiteiten van Aldor BV in Weert heeft overgenomen. Na de overname zal Rolf Derckx aanblijven als directeur en Michael Baas zal na een uitwerkperiode met pensioen gaan.

Lees meer
Per 1 januari 2020 heeft de LOA Full Surface Group alle activiteiten van Aldor BV in Weert heeft overgenomen. Na de overname zal Rolf Derckx aanblijve...

De 5e editie van de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

08-09-19

De stembussen zijn geopend! Waarom moet toekomstige talent bij jou komen werken? Tijdens de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg zetten bedrijven zichzelf op de kaart bij studenten van MBO tot WO. Iedereen mag stemmen. Kijk op www.aantrekkelijkstewerkgever.nl.

Lees meer
De stembussen zijn geopend! Waarom moet toekomstige talent bij jou komen werken? Tijdens de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg zetten b...

Groeispurt voor makers

03-09-19

Ben jij een ondernemer met 5 – 100 FTE in dienst en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support bij gebruiken van deskundigen of andere ondernemers? Kom dan op 9 oktober a.s. naar De groeispurt voor Makers! Deze wordt je aangeboden door MakeTech Platform in samenwerking met De Groeischakelaar en LIOF.

Lees meer
Ben jij een ondernemer met 5 – 100 FTE in dienst en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support bij gebrui...

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu