Agenda

Ontmoet potentiële werknemers tijdens de WERKTmarkt

Op donderdag 4 april 2019 is de 2e editie van de WERKmarkt. Tijdens deze ochtend presenteert u uw organisatie en actuele vacatures en leerwerktrajecten aan werkzoekenden die snel aan de slag willen of zich willen bij- of omscholen. 

KANSRIJKE ONTMOETINGEN
De WERKmarkt biedt de gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers uit de regio en gemotiveerde kandidaten te ontmoeten die zichzelf hebben aangemeld en weer snel aan de slag willen. 

WERKMARKT
De WERKmarkt is het event om uw vacatures en leerwerktrajecten onder de aandacht te brengen bij een grote groep werkzoekenden die snel aan de slag willen. Er is voldoende gelegenheid om korte kennismakingsgesprekken te voeren met potentiële medewerkers en ze een goed beeld te geven van uw organisatie en de diverse baanmogelijkheden die u beschikbaar heeft. 

DEELNEMEN
- U biedt concrete vacatures en leerwerktrajecten met baangarantie aan
- U staat open voor diverse doelgroepen van UWV en gemeenten 
- U heeft interesse in kandidaten uit uw eigen sector maar ook voor zij-instromers 

Bent u geïnteresseerd en wilt u met uw organisatie gratis deelnemen aan de WERKmarkt? Meld u dan aan vóór 12 maart 2019. Aanmelden kan door een email te sturen naar angela@jakobs@uwv.nl. Geef in uw mail aan, met hoeveel personen u aanwezig bent. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met verdere praktische informatie. 

Startdatum
4 april 2019
Starttijd
10:00
Einddatum
4 april 2019
Eindtijd
13:00
Terug
MakeTech
Nieuws

Op bezoek bij VDL Konings

17-03-19

Op 13 maart 2019 waren ruim 30 ondernemers van het MakeTech Platform Keyport te gast bij VDL Konings te Swalmen. Naast de kennismaking met het bedrijf werden de aanwezigen ook meegenomen in de wereld van crisismanagement.

Lees meer
Op 13 maart 2019 waren ruim 30 ondernemers van het MakeTech Platform Keyport te gast bij VDL Konings te Swalmen. Naast de kennismaking met het bedrijf...

Rijvers finalist voor de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg 2019

17-03-19

De drie finalisten voor de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg 2019 zijn bekend. Dit zijn Kersten Hulpmiddelenspecialist uit Roermond, Adams Musical Instruments uit Ittervoort én MakeTech lid Rijvers BV (toeleverancier voor meubel- en projectindustrie) uit Weert. Zij namen het in de halve finale op tegen Van Stiphout Plastics, Henko A&T en het distributiecentrum van Lidl Weert.

Lees meer
De drie finalisten voor de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg 2019 zijn bekend. Dit zijn Kersten Hulpmiddelenspecialist uit Roermond, Adams Musical I...

Spannende finaledag Scholenproject Tal Techniek

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
17-03-19

Leerlingen van verschillende basisscholen uit de regio hebben de afgelopen weken op interactieve wijze mogen deelnemen aan een techniekproject van het MakeTech Platform Keyport in samenwerking met het Spark Tech Lab en het bedrijf TAL Techniek in Weert.
De Patatekes van OBS De Klimop uit Nederweert ging er met de winst vandoor.

Lees meer
Leerlingen van verschillende basisscholen uit de regio hebben de afgelopen weken op interactieve wijze mogen deelnemen aan een techniekproject van het...

Roosen BPL uit Haelen nieuw lid MakeTech Platform Keyport

17-03-19

Roosen BPL uit Haelen is recent aangesloten op het MakeTech Platform Keyport. Hier een korte intro.

Lees meer
Roosen BPL uit Haelen is recent aangesloten op het MakeTech Platform Keyport. Hier een korte intro.

Zorg over de toekomst maakindustrie

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
27-02-19

Bovenstaande tekst is van de kop van een krantenartikel bij de cijfers van de VDL Groep, zaterdag 23 februari jl. Het artikel gaat in op de zorg van de VDL-baas Willem van der Leegte: “Hoe komt de maakindustrie (het krantenartikel spreekt natuurlijk oer de VDL-bedrijven) straks aan voldoende vakmensen? Dit is een zorg en zeker ook een punt van discussie die regelmatig over de tafel gaat bij de aan het MakeTech Platform Keyport verbonden ondernemers in de maakindustrie.

Lees meer
Bovenstaande tekst is van de kop van een krantenartikel bij de cijfers van de VDL Groep, zaterdag 23 februari jl. Het artikel gaat in op de zorg van d...

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu