Agenda

Ontmoet potentiële werknemers tijdens de WERKTmarkt

Op donderdag 4 april 2019 is de 2e editie van de WERKmarkt. Tijdens deze ochtend presenteert u uw organisatie en actuele vacatures en leerwerktrajecten aan werkzoekenden die snel aan de slag willen of zich willen bij- of omscholen. 

KANSRIJKE ONTMOETINGEN
De WERKmarkt biedt de gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers uit de regio en gemotiveerde kandidaten te ontmoeten die zichzelf hebben aangemeld en weer snel aan de slag willen. 

WERKMARKT
De WERKmarkt is het event om uw vacatures en leerwerktrajecten onder de aandacht te brengen bij een grote groep werkzoekenden die snel aan de slag willen. Er is voldoende gelegenheid om korte kennismakingsgesprekken te voeren met potentiële medewerkers en ze een goed beeld te geven van uw organisatie en de diverse baanmogelijkheden die u beschikbaar heeft. 

DEELNEMEN
- U biedt concrete vacatures en leerwerktrajecten met baangarantie aan
- U staat open voor diverse doelgroepen van UWV en gemeenten 
- U heeft interesse in kandidaten uit uw eigen sector maar ook voor zij-instromers 

Bent u geïnteresseerd en wilt u met uw organisatie gratis deelnemen aan de WERKmarkt? Meld u dan aan vóór 12 maart 2019. Aanmelden kan door een email te sturen naar angela@jakobs@uwv.nl. Geef in uw mail aan, met hoeveel personen u aanwezig bent. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met verdere praktische informatie. 

Startdatum
4 april 2019
Starttijd
10:00
Einddatum
4 april 2019
Eindtijd
13:00
Terug
MakeTech
Nieuws

Afval recyclen is winst generen

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
22-05-19

Een kleine 20-tal leden van het MakeTech Platform sloten op 9 mei jl. aan op de Connected Learning bijeenkomst van Keyport bij Moonen Packaging in Weert.

Lees meer
Een kleine 20-tal leden van het MakeTech Platform sloten op 9 mei jl. aan op de Connected Learning bijeenkomst van Keyport bij Moonen Packaging in Wee...

Keyport Award voor Admesy

22-05-19

Steven Goetstouwers van het Ittervoorter bedrijf Admesy ontving op 10 mei de Keyport Award uit handen van wethouder onderwijs en lid van het AB van Keyport Robert Martens van de gemeente Leudal.

Lees meer
Steven Goetstouwers van het Ittervoorter bedrijf Admesy ontving op 10 mei de Keyport Award uit handen van wethouder onderwijs en lid van het AB van Ke...

Morpak gaat verhuizen

01-05-19

Dimitri Romeijders van Morpak bericht ons: "Met gepaste trots kunnen wij u eindelijk op de hoogte brengen van het heugelijke nieuws: Wij gaan verhuizen!"

Lees meer
Dimitri Romeijders van Morpak bericht ons: "Met gepaste trots kunnen wij u eindelijk op de hoogte brengen van het heugelijke nieuws: Wij gaan verhuize...

Kersten Hulpmiddelenspecialist winnaar MVO-prijs Midden-Limburg 2019

03-04-19

Kersten Hulpmiddelenspecialist uit Roermond is maandag 1 april uitgeroepen tot winnaar van de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg 2019. De andere twee finalisten waren Adams Musical Instruments (Ittervoort) en Rijvers BV (Weert).

Lees meer
Kersten Hulpmiddelenspecialist uit Roermond is maandag 1 april uitgeroepen tot winnaar van de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg 2019. De andere twee...

Léon Faassen nieuwe voorzitter Ondernemend Limburg

25-03-19

Het federatiebestuur van Ondernemend Limburg heeft Léon Faassen benoemd tot nieuwe voorzitter. Faassen volgt Monique Princen op die stopt omdat haar termijn is verstreken.

Lees meer
Het federatiebestuur van Ondernemend Limburg heeft Léon Faassen benoemd tot nieuwe voorzitter. Faassen volgt Monique Princen op die stopt omdat haar t...

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu