Agenda
Agenda

4 november 2021 | Ledenbijeenkomst

Land van Weert en Cranendonck
4 november 2021 Aanvang 16:30 Einde 18:30
SAVE THE DAY!! Programma volgt binnenkort Lees meer

9 december 2021 | Ledenbijeenkomst

Land van Weert en Cranendonck
9 december 2021 Aanvang 16:30 Einde 18:30
SAVE THE DAY! Programma volgt binnenkort. Lees meer
MakeTech
Nieuws

Trots op Familiebedrijven

14-07-21

Trots op Familiebedrijven – TOF – is een project van  Maastricht University en MKB-Limburg, gefinancierd door het Ministerie van EZK en de Provincie Limburg. Het project helpt Limburgse familiebedrijven tot 50 medewerkers met het verbeteren van innovatievermogen en groei door samen te werken met strategie- en innovatie experts.

Lees meer
Trots op Familiebedrijven – TOF – is een project van  Maastricht University en MKB-Limburg, gefinancierd door het Ministerie van EZK en de Provincie L...

ROCKWOOL wint UK Brand Award voor humoristische videoseries.

07-06-21

Als serieus bedrijf weet ROCKWOOL maar al te goed om plezier te hebben. Names de UK Brand Film Awards werd ze dit ook erkend. Zo won ROCKWOOL in de B2B-categorie met de 7 Strengths of Stone “Test Series”-videocampagne de UK Brand Award.

Lees meer
Als serieus bedrijf weet ROCKWOOL maar al te goed om plezier te hebben. Names de UK Brand Film Awards werd ze dit ook erkend. Zo won ROCKWOOL in de B2...

NLW Groep heeft een mooi voorbeeld van maatwerk mogen leveren!

01-06-21

In opdracht van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid zorgde de afdeling TalentPlus in Venray, in samenwerking met Xerox, voor het verpakken van Covid19-zelftesten voor 20.000 gastoudergezinnen.

Lees meer
In opdracht van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid zorgde de afdeling TalentPlus in Venray, in samenwerking met Xerox, voor het verpa...

Kijk eens in de keuken bij.......

20-05-21

Wil jij een keer een blik werpen in de keuken van één van onze leden?? Dat kan heel makkelijk. Maak bijvoorbeeld eens kennis met Abrahams Metaalbewerking in Weert. Ervaar hoe dit mooie bedrijf nieuwe technologiën toepast in haar productie en engineeringsproces.

Lees meer
Wil jij een keer een blik werpen in de keuken van één van onze leden?? Dat kan heel makkelijk. Maak bijvoorbeeld eens kennis met Abrahams Metaalbewerk...

Linssen Start Boating weken

15-05-21

De Start Boating weken zijn bij Linssen Yachts weer van start gegaan. Binnen deze weken bieden zij informatie over het aanschaffen van een motorjacht.

Lees meer
De Start Boating weken zijn bij Linssen Yachts weer van start gegaan. Binnen deze weken bieden zij informatie over het aanschaffen van een motorjacht.

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu