MakeTech
Nieuws

Kijken in de keuken van een van onze lid bedrijven - Briggs & Stratton

09-11-21

In contact blijven met klanten in coronatijd; “We hebben veel energie gestoken in de communicatie met onze distributeurs.”

Lees meer
In contact blijven met klanten in coronatijd; “We hebben veel energie gestoken in de communicatie met onze distributeurs.”

Fysieke ledenbijeenkomst nummer twee: een middag vol inspiratie

08-11-21

Inspirerende ideeën en kansen om talent te binden en boeien

Op 4 november konden we de uitnodiging van WBM Staalservice in Stramproy verzilveren. Het zou een inspirerende middag worden waarop we het actuele probleem ‘competent talent behouden’ creatief te lijf gingen. Ook konden we met eigen ogen zien hoe uitdagend het werk is dat WBM Staalservice verricht.

Lees meer
Inspirerende ideeën en kansen om talent te binden en boeien Op 4 november konden we de uitnodiging van WBM Staalservice in Stramproy verzilveren. Het...

Collectieve campagne: Trots op onze regio

08-11-21

Er worden veel mooie producten gemaakt in onze regio. Iets om trots op te zijn! Maar hoeveel mensen weten dit? Laten we daar samen verandering in brengen... Dit doen we door samen met Keyport een campagne te organiseren. Keyport, de ondernemende regio. In deze campagne gaan we video's opnemen van verschillende bedrijven in de regio, waar enorm bekende partijen voor kiezen. 

Lees meer
Er worden veel mooie producten gemaakt in onze regio. Iets om trots op te zijn! Maar hoeveel mensen weten dit? Laten we daar samen verandering in bren...

Verpakkingsspecialist Morpak Groep doet drie nieuwe overnames

08-11-21

De industriële verpakkingsspecialist Morpak Groep uit Weert heeft opnieuw een aantal branchegenoten overgenomen. Het gaat om Prepack (Oirschot), Otra Pack (Den Bosch) en Inverdo (Sittard en Heers, Belgisch-Limburg).

Lees meer
De industriële verpakkingsspecialist Morpak Groep uit Weert heeft opnieuw een aantal branchegenoten overgenomen. Het gaat om Prepack (Oirschot), Otra ...

Een zoete inval op de eerste fysieke ledenbijeenkomst van het jaar

03-11-21

De eerste fysieke ledenbijeenkomst van het jaar: zoet en familiair

Op 19 oktober was het tijd voor een ledenbijeenkomst op locatie, en wel bij Crest Suikerwerken in Weert. Het werd een dag die getekend werd door een actueel probleem, en we leerden veel over het runnen van een familiebedrijf.

Lees meer
De eerste fysieke ledenbijeenkomst van het jaar: zoet en familiair Op 19 oktober was het tijd voor een ledenbijeenkomst op locatie, en wel bij Crest ...

Keyport-webbanner-algemeen300x250px-loop.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu