Nieuws
Linssen Yachts benoemt Crawford's Marina als dealer voor Ierland

Linssen Yachts benoemt Crawford's Marina als dealer voor Ierland

19 januari 2021

De luxe jachthaven van Crawford's Marina ligt in het hart van het prachtige 'Lough Erne' bij Carrybridge in Co.Fermanagh Lakelands. Met gemakkelijke toegang tot belangrijke wegverbindingen vanuit Dublin en Belfast.

De jachthaven van Crawford is een zeer veelzijdig bedrijf, dat ligplaatsen aanbiedt met volledige havenfaciliteiten zoals moderne douche- en toiletvoorzieningen, reparatie en onderhoud en dit alles op de pittoreske locatie aan het Fermanagh Lakelands, die het Upper- en Lower Lough Erne verbindt met het Shannon-Erne waterwegennet. De avontuurlijke schipper krijgt de kans om van Belleek naar Limerick te varen, waar een prachtig landschap wacht en avontuur gegarandeerd is.

Yvonne Linssen: "We zijn blij dat we bij Crawford's Marina een solide partner in Ierland hebben gevonden en dat Ronnie en Garreth Crawford vanaf 2021 het merk Linssen voor Ierland en Noord-Ierland vertegenwoordigen. De prachtige wateren en uitstekende faciliteiten maken Ierland een perfect land om met onze jachten te varen. Onze charterpartner Cruise Ireland, met bases in Carrick op Shannon, Banagher en Bellanaleck, heeft de grote vraag naar onze jachten met vijf Linssen-jachten in hun vloot al aangetoond. En het feit dat Crawford's Marina, net als Linssen Yachts, een familiebedrijf is, draagt alleen maar bij aan het saamhorigheidsgevoel.

Bezoek: www.crawfordsmarina.com

Terug
MakeTech
Nieuws

CIV Maak Smart met Project VDL Konings

23-03-21

Met hybride, praktijkgericht onderwijs stimuleren wij iedereen om zich continue te (blijven) ontwikkelen tot de beste vakmens.

Zo voorzien we de Maak en Smart Industrie van de beste vakmensen. Nu, maar ook in de toekomst. We voorzien professionals van de juiste skills en kennis in de nieuwste technologieën door praktijkgerichte (om- en bij-) scholing. Zo zorgen we ervoor dat het onderwijs nauw aansluit bij de vraag vanuit het bedrijfsleven en borgen we met trots een krachtige, economische groei in de regio.

Lees meer
Met hybride, praktijkgericht onderwijs stimuleren wij iedereen om zich continue te (blijven) ontwikkelen tot de beste vakmens. Zo voorzien we de Maak...

Technische vacatures op website TCL

05-03-21

Het tekort aan vakmensen in de technische branches loopt op. Werkgevers schreeuwen om mensen. Techniekcoalitie Limburg (TCL) ondersteunt meer dan 1600 Limburgse bedrijven bij hun zoektocht naar gemotiveerde werknemers. . We hebben inmiddels ruim 100 openstaande functies opgehaald. Nieuw is dat we die nu op de website van TCL publiceren. Geïnteresseerden, ook zij-instromers en mensen uit andere beroepen, kunnen reageren. Een arbeidsmarktcoach gaat op zoek naar de juiste match. Voor de werkzoekende zijn hieraan geen kosten verbonden.

Lees meer
Het tekort aan vakmensen in de technische branches loopt op. Werkgevers schreeuwen om mensen. Techniekcoalitie Limburg (TCL) ondersteunt meer dan 1600...

apt Extrusions: Wat zijn we blij en trots!

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
04-03-21

Wat zijn we blij en trots! Het grote project van apt Extrusions B.V. ; de installatie van een nieuwe geautomatiseerde verpakkingslijn, is inmiddels afgerond. Met dit nieuwe systeem wordt het verpakkingsproces in de fabriek volledig geoptimaliseerd en geautomatiseerd.

Lees meer
Wat zijn we blij en trots! Het grote project van apt Extrusions B.V. ; de installatie van een nieuwe geautomatiseerde verpakkingslijn, is inmiddels af...

Keyport thema | Digitalisering

03-03-21

Het eerste kwartaal van 2021 staat in het teken van Digitalisering.

Keyport wil ondernemers en organisaties in onze regio helpen met hun digitaliseringsvragen en -kansen.

Lees meer
Het eerste kwartaal van 2021 staat in het teken van Digitalisering. Keyport wil ondernemers en organisaties in onze regio helpen met hun digitaliseri...

Container problematiek en stijgende prijzen als gevolg van COVID19

01-03-21

Op 25 februari jl. gingen een groep ondernemers aangesloten op het MakeTech Platform Keyport met elkaar in dialoog over de effecten van de Brexit en COVID-19 op het internationaal zakendoen.

De conclusie is dat de maakindustrie in het achterliggend jaar goed stand heeft gehouden ondanks de COVID-19 pandemie en Brexit. Vooruitkijkend naar voren horen we wel meer sombere geluiden, blijkt uit deze digitale bijeenkomst van het MakeTech Platform Keyport.

Lees meer
Op 25 februari jl. gingen een groep ondernemers aangesloten op het MakeTech Platform Keyport met elkaar in dialoog over de effecten van de Brexit en C...
agenda
Agenda

Ledenbijeenkomst Industrie 4.0 | donderdag 29 april 2021

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
29 april 2021 Aanvang 16:30 Einde 18:00
In maart jl. waren we op bezoek bij apt Extrusions. Hierin nam Marcel Loman ons mee in de vernieuwingen die ze hebben doorgevoerd in de 21.500m2 productiehallen. Dit onder het motto van slim uitbreide... Lees meer

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu