Nieuws
Nieuw lid: Hecht Metaaltechniek BV

Nieuw lid: Hecht Metaaltechniek BV

14 september 2021
Categorie: Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer

Hecht Metaaltechniek is een bedrijf, welke werkt met een klein, flexibel team dat de kwaliteiten, kennis en ervaring in huis heeft om te zorgen voor maatwerk in metaal. Ze probeert op de markt in te spelen door de productiemiddelen doorlopend te vergelijken met de laatste ontwikkelingen in de markt.

Hecht Metaaltechniek is gespecialiseerd in het mechanisch bewerken, lassen en/of  monteren van onderdelen vervaardigd uit staal, roestvast staal, non ferro metalen en/of kunststof.

Een kijkje terug in de tijd
Hecht Metaaltechniek BV, tot voor kort ook Govers Metaaltechniek BV (en voorheen PGS-Technical Sevices), is opgericht door Frank Govers. Het was een kleine zeer flexibele onderneming met een vaste klantenkring. Per 1 januari 2006 is het bedrijf overgenomen door Henny van Moorsel. Het eerste  jaar na de overname is bewust gekozen om Govers Metaaltechniek BV door te zetten op de manier zoals Frank Govers dat had gedaan. Op deze manier konden de klanten wennen aan de nieuwe eigenaar terwijl alles zoals vanouds doorliep.

Inmiddels zijn er een aantal kleine veranderingen doorgevoerd. Zo wordt er weloverwogen maar continu geinvesteerd in mensen, middelen en machines. Enerzijds om het werkplezier te verhogen en anderzijds om bestaande en toekomstige klanten nog sneller en adequater te bedienen.
 
Na 18 jaar gewerkt te hebben bij Philips Machinefabrieken in diverse functies, heeft Henny van Moorsel per 1 jan. 2006 Govers metaaltechniek overgenomen. Bij Philips heeft hij veel ervaring opgedaan om de integrale kosten voor klanten te verlagen. Dit is inmiddels ook een sellingpoint voor Hecht Metaaltechniek. Re-engineering naar maakbaarheid is hiervoor het sleutelwoord. Ook is de zoon van Henny inmiddels actief in het bedrijf.

Lidmaatschap
Henny heeft interesse in een lidmaatschap bij MakeTech Platform om meer in contact te komen met de ondernemers in de regio. Daarnaast ziet hij toegevoegde waarde in het samenwerken om jongeren te enthousiasmeren voor techniek.

Henny van Moorsel (directeur) - +31 (0) 495 497045

Terug
MakeTech
Nieuws

Kijken in de keuken van een van onze lid bedrijven - Hendrix belettering & reclameproducten

15-12-21

Creativiteit zorgt voor toekomstbestendigheid

Jack Hendrix (Hendrix belettering & reclameproducten)
“Dat je een aantrekkelijk bedrijf bent, kun je al laten zien aan de voordeur.”  

“Alles waar je als bedrijf je naam of logo op wilt hebben, dat ontwerpen en maken wij.” En dat is eigenlijk meer dan dat ‘belettering & reclameproducten’ onder de bedrijfsnaam Hendrix doet vermoeden, geeft ook eigenaar Jack Hendrix toe. Zelf spreekt hij het liefst over het creëren van een totaalbeleving. Sinds de coronacrisis is daar ook steeds meer zijn focus op komen te liggen. Jack: “Wij maken een bedrijf op alle fronten zichtbaar en aantrekkelijk, zowel voor werknemers als klanten.”    

Lees meer
Creativiteit zorgt voor toekomstbestendigheid Jack Hendrix (Hendrix belettering & reclameproducten) “Dat je een aantrekkelijk bedrijf bent, kun je al...

Hoe cybersecure ben jij?

10-12-21

Het klinkt vaak als een ver-van-mijn-bed-show: hackers, gestolen data en ransomware. Maar intussen komt een cybersecurity-aanval steeds dichterbij. Want niet alleen grote bedrijven zijn doelwitten, maar ook het MKB. Hoe voorkom je dat jij de volgende bent?

Lees meer
Het klinkt vaak als een ver-van-mijn-bed-show: hackers, gestolen data en ransomware. Maar intussen komt een cybersecurity-aanval steeds dichterbij. Wa...

Goede voornemens voor 2022

10-12-21

Door de aangescherpte corona-maatregelen kon de bijeenkomst van 9 december helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd: voor het komende jaar staan er al drie uitnodigingen bij een aantal inspirerende organisaties voor ons klaar.

Lees meer
Door de aangescherpte corona-maatregelen kon de bijeenkomst van 9 december helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd: voor het komende jaar staan er al...

Collectieve campagne: Trots op onze regio - ADMESY

08-12-21

Er worden veel mooie producten gemaakt in onze regio. Iets om trots op te zijn! Maar hoeveel mensen weten dit? Laten we daar samen verandering in brengen... Dit doen we door samen met Keyport een campagne te organiseren. Keyport, de ondernemende regio. In deze campagne gaan we video's opnemen van verschillende bedrijven in de regio, waar enorm bekende partijen voor kiezen.

Deze maand: Admesy!

Lees meer
Er worden veel mooie producten gemaakt in onze regio. Iets om trots op te zijn! Maar hoeveel mensen weten dit? Laten we daar samen verandering in bren...

Kijken in de keuken van een van onze lid bedrijven - Briggs & Stratton

09-11-21

In contact blijven met klanten in coronatijd; “We hebben veel energie gestoken in de communicatie met onze distributeurs.”

Lees meer
In contact blijven met klanten in coronatijd; “We hebben veel energie gestoken in de communicatie met onze distributeurs.”
agenda
Agenda

2 februari 2022 | Online Ledenbijeenkomst Cybersecurity

2 februari 2022 Aanvang 16:30 Einde 18:00
VDL was recent al slachtoffer… En nu ook IKEA. We horen het steeds vaker bij grote bedrijven, maar ook veel MKB bedrijven zijn slachtoffer. Hoe voorkomen we dat jij de volgende bent? En hoe ben je g... Lees meer

10 februari 2022 | Ledenbijeenkomst Brainport Industries

10 februari 2022 Aanvang 15:00 Einde 18:00
Brainport Industries behoeft eigenlijk geen verdere introductie: het unieke hightech ecosysteem bestaat uit de leidende eerste-, tweede- en derdelijns hightech toeleveranciers van Nederland. Brainport... Lees meer

3 maart 2022 | Ledenbijeenkomst Metalot

3 maart 2022 Aanvang 16:30 Einde 19:00
Meer informatie en het programma volgt... Lees meer

2 juni 2022 - Bezoek aan Industry 4.0 Maturity Center Aachen

2 juni 2022 Aanvang 15:00 Einde 18:00
Industry 4.0 Maturity Center nodigt ons uit voor een bezoek aan hun centrum in Aachen. Een centrum vol inspiratie kijkend naar de digitale transformatie. Laat optijd weten of je erbij bent... Want enk... Lees meer

Keyport-webbanner-algemeen300x250px-loop.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu