Nieuws
Ontmoet potentiële werknemers tijdens de WERKmarkt

Ontmoet potentiële werknemers tijdens de WERKmarkt

19 februari 2019
Categorie: Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer

Op donderdag 4 april 2019 is de 2e editie van de WERKmarkt. Tijdens deze ochtend presenteert u uw organisatie en actuele vacatures en leerwerktrajecten aan werkzoekenden die snel aan de slag willen of zich willen bij- of omscholen. 

KANSRIJKE ONTMOETINGEN
De WERKmarkt biedt de gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers uit de regio en gemotiveerde kandidaten te ontmoeten die zichzelf hebben aangemeld en weer snel aan de slag willen. 

WERKMARKT
De WERKmarkt is het event om uw vacatures en leerwerktrajecten onder de aandacht te brengen bij een grote groep werkzoekenden die snel aan de slag willen. Er is voldoende gelegenheid om korte kennismakingsgesprekken te voeren met potentiële medewerkers en ze een goed beeld te geven van uw organisatie en de diverse baanmogelijkheden die u beschikbaar heeft. 

DEELNEMEN
- U biedt concrete vacatures en leerwerktrajecten met baangarantie aan
- U staat open voor diverse doelgroepen van UWV en gemeenten 
- U heeft interesse in kandidaten uit uw eigen sector maar ook voor zij-instromers  

Bent u geïnteresseerd en wilt u met uw organisatie gratis deelnemen aan de WERKmarkt? Meld u dan aan vóór 12 maart 2019. Aanmelden kan door een email te sturen naar angela.jakobs@uwv.nl. Geef in uw mail aan, met hoeveel personen u aanwezig bent. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met verdere praktische informatie. 

Terug
MakeTech
Nieuws

De 5e editie van de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

08-09-19

De stembussen zijn geopend! Waarom moet toekomstige talent bij jou komen werken? Tijdens de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg zetten bedrijven zichzelf op de kaart bij studenten van MBO tot WO. Iedereen mag stemmen. Kijk op www.aantrekkelijkstewerkgever.nl.

Lees meer
De stembussen zijn geopend! Waarom moet toekomstige talent bij jou komen werken? Tijdens de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg zetten b...

Groeispurt voor makers

03-09-19

Ben jij een ondernemer met 5 – 100 FTE in dienst en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support bij gebruiken van deskundigen of andere ondernemers? Kom dan op 9 oktober a.s. naar De groeispurt voor Makers! Deze wordt je aangeboden door MakeTech Platform in samenwerking met De Groeischakelaar en LIOF.

Lees meer
Ben jij een ondernemer met 5 – 100 FTE in dienst en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support bij gebrui...

ETF Ride Systems Nederweert genomineerd voor Park World Excellence Awards 2019

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
24-08-19

Op woensdag 18 september worden “de Park World Excellence Awards 2019” uitgereikt tijdens de IAAPA Europe Expo in Parijs.

ETF Ride Systems uit Nederweert is voor de IAAPA Europe Expo maar liefst acht keer genomineerd met dank aan: “Sesame Street”, “Ani Mayhem” en “Popcorn Revenge”. Daarnaast is “Popcorn Revenge” maar liefst vier keer genomineerd als “Themed Attraction of the year”, “Media Based attraction of the year”, “Best use of technology” en “Family Ride of the year”.Lees meer
Op woensdag 18 september worden “de Park World Excellence Awards 2019” uitgereikt tijdens de IAAPA Europe Expo in Parijs. ETF Ride Systems uit Nederw...

Nieuws uit Keyport 2020

19-06-19

Een kort overzicht van nieuwsberichten uit onze Keyport-regio.

Lees meer
Een kort overzicht van nieuwsberichten uit onze Keyport-regio.

MakeTech Event 2019 op SparkTech Lab

18-06-19

Op 23 en 24 mei jl organiseerde het MakeTech Platform (MTP) haar jaarlijkse Make Tech Event. Projectleider Eric Drossaert: “Alle basisscholen die aan onze projecten hebben deelgenomen, waren uitgenodigd voor een workshop op het Spark Tech Lab. De kinderen gingen enthousiast aan de slag met allerlei leuke vragen en opdrachten. Mede dankzij Citaverde en WBM Staalservice Stramproy.”

(door Angely Beekman Keyport 2020)

Lees meer
Op 23 en 24 mei jl organiseerde het MakeTech Platform (MTP) haar jaarlijkse Make Tech Event. Projectleider Eric Drossaert: “Alle basisscholen die aan ...
agenda

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu