Nieuws
Ontmoet potentiële werknemers tijdens de WERKmarkt

Ontmoet potentiële werknemers tijdens de WERKmarkt

19 februari 2019
Categorie: Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer

Op donderdag 4 april 2019 is de 2e editie van de WERKmarkt. Tijdens deze ochtend presenteert u uw organisatie en actuele vacatures en leerwerktrajecten aan werkzoekenden die snel aan de slag willen of zich willen bij- of omscholen. 

KANSRIJKE ONTMOETINGEN
De WERKmarkt biedt de gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers uit de regio en gemotiveerde kandidaten te ontmoeten die zichzelf hebben aangemeld en weer snel aan de slag willen. 

WERKMARKT
De WERKmarkt is het event om uw vacatures en leerwerktrajecten onder de aandacht te brengen bij een grote groep werkzoekenden die snel aan de slag willen. Er is voldoende gelegenheid om korte kennismakingsgesprekken te voeren met potentiële medewerkers en ze een goed beeld te geven van uw organisatie en de diverse baanmogelijkheden die u beschikbaar heeft. 

DEELNEMEN
- U biedt concrete vacatures en leerwerktrajecten met baangarantie aan
- U staat open voor diverse doelgroepen van UWV en gemeenten 
- U heeft interesse in kandidaten uit uw eigen sector maar ook voor zij-instromers  

Bent u geïnteresseerd en wilt u met uw organisatie gratis deelnemen aan de WERKmarkt? Meld u dan aan vóór 12 maart 2019. Aanmelden kan door een email te sturen naar angela.jakobs@uwv.nl. Geef in uw mail aan, met hoeveel personen u aanwezig bent. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met verdere praktische informatie. 

Terug
MakeTech
Nieuws

Nieuws uit Keyport 2020

19-06-19

Een kort overzicht van nieuwsberichten uit onze Keyport-regio.

Lees meer
Een kort overzicht van nieuwsberichten uit onze Keyport-regio.

MakeTech Event 2019 op SparkTech Lab

18-06-19

Op 23 en 24 mei jl organiseerde het MakeTech Platform (MTP) haar jaarlijkse Make Tech Event. Projectleider Eric Drossaert: “Alle basisscholen die aan onze projecten hebben deelgenomen, waren uitgenodigd voor een workshop op het Spark Tech Lab. De kinderen gingen enthousiast aan de slag met allerlei leuke vragen en opdrachten. Mede dankzij Citaverde en WBM Staalservice Stramproy.”

(door Angely Beekman Keyport 2020)

Lees meer
Op 23 en 24 mei jl organiseerde het MakeTech Platform (MTP) haar jaarlijkse Make Tech Event. Projectleider Eric Drossaert: “Alle basisscholen die aan ...

4 miljoen voor Maakindustrie in Noord- en Midden-Limburg

04-06-19

Gilde Opleidingen, Hogeschool Fontys, 11 maakbedrijven en provincie Limburg starten een publiek private samenwerking om de baankansen van mbo-studenten te vergroten door hun opleiding beter te laten aansluiten op hun toekomstige werkomgeving.

(Keyport 2020)

Lees meer
Gilde Opleidingen, Hogeschool Fontys, 11 maakbedrijven en provincie Limburg starten een publiek private samenwerking om de baankansen van mbo-studente...

Afval recyclen is winst generen

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
22-05-19

Een kleine 20-tal leden van het MakeTech Platform sloten op 9 mei jl. aan op de Connected Learning bijeenkomst van Keyport bij Moonen Packaging in Weert.

Lees meer
Een kleine 20-tal leden van het MakeTech Platform sloten op 9 mei jl. aan op de Connected Learning bijeenkomst van Keyport bij Moonen Packaging in Wee...

Keyport Award voor Admesy

22-05-19

Steven Goetstouwers van het Ittervoorter bedrijf Admesy ontving op 10 mei de Keyport Award uit handen van wethouder onderwijs en lid van het AB van Keyport Robert Martens van de gemeente Leudal.

Lees meer
Steven Goetstouwers van het Ittervoorter bedrijf Admesy ontving op 10 mei de Keyport Award uit handen van wethouder onderwijs en lid van het AB van Ke...
agenda

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu