Nieuws
Roosen BPL uit Haelen nieuw lid MakeTech Platform Keyport

Roosen BPL uit Haelen nieuw lid MakeTech Platform Keyport

17 maart 2019

Roosen BPL uit Haelen is recent aangesloten op het MakeTech Platform Keyport. Hier een korte intro.

Zware lasten, grote radii, weinig ruimte of veeleisende producten? Onze handlingsystemen voldoen aan hoge eisen, in standaard of klant specifieke uitvoering. Roosen BPL ontwikkelt en fabriceert al meer dan 30 jaar hoogwaardige handlingsystemen. Onze balancers worden wereldwijd gebruikt in o.a. de kunststof-, metaal-, chemische-, auto-, verpakkings- en levensmiddelenindustrie.

Roosen-Industries.png

Roosen BPL is één van de 11 bedrijven van Roosen Industries. Roosen Industries is een internationaal georiënteerde groep met bedrijven in Nederland, België en India, gespecialiseerd in een breed scala aan metaalbewerkingen en mechatronische assemblage. Tevens beschikt de groep over een eigen engineering afdeling, waardoor we onze klanten turn-key oplossingen kunnen bieden.

Maak verder kennis op hun website of ontmoet ze op één van onze bijeenkomsten.

Terug
MakeTech
Nieuws

Nieuws uit Keyport 2020

19-06-19

Een kort overzicht van nieuwsberichten uit onze Keyport-regio.

Lees meer
Een kort overzicht van nieuwsberichten uit onze Keyport-regio.

MakeTech Event 2019 op SparkTech Lab

18-06-19

Op 23 en 24 mei jl organiseerde het MakeTech Platform (MTP) haar jaarlijkse Make Tech Event. Projectleider Eric Drossaert: “Alle basisscholen die aan onze projecten hebben deelgenomen, waren uitgenodigd voor een workshop op het Spark Tech Lab. De kinderen gingen enthousiast aan de slag met allerlei leuke vragen en opdrachten. Mede dankzij Citaverde en WBM Staalservice Stramproy.”

(door Angely Beekman Keyport 2020)

Lees meer
Op 23 en 24 mei jl organiseerde het MakeTech Platform (MTP) haar jaarlijkse Make Tech Event. Projectleider Eric Drossaert: “Alle basisscholen die aan ...

4 miljoen voor Maakindustrie in Noord- en Midden-Limburg

04-06-19

Gilde Opleidingen, Hogeschool Fontys, 11 maakbedrijven en provincie Limburg starten een publiek private samenwerking om de baankansen van mbo-studenten te vergroten door hun opleiding beter te laten aansluiten op hun toekomstige werkomgeving.

(Keyport 2020)

Lees meer
Gilde Opleidingen, Hogeschool Fontys, 11 maakbedrijven en provincie Limburg starten een publiek private samenwerking om de baankansen van mbo-studente...

Afval recyclen is winst generen

Land van Weert en Cranendonck, Maas en Roer
22-05-19

Een kleine 20-tal leden van het MakeTech Platform sloten op 9 mei jl. aan op de Connected Learning bijeenkomst van Keyport bij Moonen Packaging in Weert.

Lees meer
Een kleine 20-tal leden van het MakeTech Platform sloten op 9 mei jl. aan op de Connected Learning bijeenkomst van Keyport bij Moonen Packaging in Wee...

Keyport Award voor Admesy

22-05-19

Steven Goetstouwers van het Ittervoorter bedrijf Admesy ontving op 10 mei de Keyport Award uit handen van wethouder onderwijs en lid van het AB van Keyport Robert Martens van de gemeente Leudal.

Lees meer
Steven Goetstouwers van het Ittervoorter bedrijf Admesy ontving op 10 mei de Keyport Award uit handen van wethouder onderwijs en lid van het AB van Ke...
agenda

webbanner221x221px.gif

Stichting maketech 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu