Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vertegenwoordigen maakindustrie

Gespekspartner voor de regio

Trots op de regio

Het MakeTech Platform werkt aan de zichtbaarheid van de maakindustrie binnen en buiten de regio. De kracht van de regio verdient namelijk een grotere bekendheid. Veel grote spelers wereldwijd, kiezen ervoor om onderdelen of producten in de Keyport regio te laten maken. Omdat deze producten niet bij de consument bekend zijn, is de regio zich hier onvoldoende van bewust. Dit met als gevolg dat talent niet bekend is met de loopbaankansen in de regio, en men onvoldoende ’trots’ is op de regio. Om deze reden faciliteert het MakeTech Platform samen met Keyport een campagne: Wereldmerken kiezen Keyport.

Regio op de kaart

Het MakeTech Platform maakt zich sterk voor de maakindustrie in de Keyport regio. Een goed vestigingsklimaat in de regio is van groot belang
en is de basis om goed te kunnen ondernemen. Als vertegenwoordiger van de maakindustrie is het MakeTech Platform een gesprekspartner
van formaat voor de overheid. Denk aan Parkmanagement, Ondernemersverenigingen, Keyport, Werkgeverservicepunt, UWV, Gemeenten en de Provincie Limburg.

Techniek coalitie

Technische bedrijven in Limburg hebben het op dit moment razend druk. Orderportefeuilles zijn gevuld en goed opgeleid personeel is schaars. Veel ondernemers worden opgeslokt door de waan van de dag en spelen onvoldoende in op uitdagingen van morgen. Techniek coalitie Limburg is een is een initiatief van Koninklijke MetaalunieFMETechniek Nederland en de opleidingsfondsen OOMA+O Metalektro en Wij Techniek. MakeTech Platform zit aan tafel om zicht te geven op de actualiteiten bij de Maakbedrijven in de Keyport regio, en legt de verbinding met de leden daar waar passende oplossingen aangeboden worden.

Ga in gesprek met het MakeTech Platform

Projectleider Dyantha Muller

Wat heeft MakeTech Platform nog meer te bieden?

Relevante kennis uitwisselen

Naar nieuws

Jong talent enthousiasmeren

Naar agenda

Vertegenwoordiger van maakindustrie

Naar deelnemen

Kennis maken met MakeTech Platform?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.