Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MakeTech Platform krijgt nieuwe look

Met trots lanceren wij ons nieuwe logo en dito website. Juist nu was de tijd daar om het MakeTech Platform in een fris en jong jasje te steken. Niet alleen omdat onze maakindustrie in de Keyport regio grootse projecten en producten vervaardigt, maar ook omdat we de jeugd meer dan ooit willen bewegen om voor techniek te kiezen.

Als vertegenwoordiger van deze maakindustrie is het MakeTech Platform de ideale online omgeving om onze trots uit te stralen. We hebben de website zo opgezet dat je jouw maakbedrijf eigentijds en opvallend kunt presenteren. Daarbij zorgen wij ervoor dat het platform de nodige aandacht krijgt van allerlei publieksgroepen. Denk aan interviews waarin we vertegenwoordigers van de aangesloten maakbedrijven aan het woord laten. Als gebruiker kun je vervolgens met een paar muisklikken eenvoudig filteren en de content tot je nemen waar je behoefte aan hebt.

Daarnaast organiseren we diverse events en projecten om de jeugd te enthousiasmeren voor een loopbaan in de techniek.
We hebben overzichtelijk gemaakt wat er hierin aan mogelijkheden zijn, met zowel primair als voortgezet onderwijs. Zodat jij als ondernemer eenvoudig kunt kiezen waar je interesse ligt. En, we delen hier natuurlijk ook bij de nieuwspagina alles over. Via het vernieuwde MakeTech Platform kun je jouw bedrijf zo nog beter onder de aandacht brengen bij het (technisch) onderwijs in de regio.

Tot slot is het voortaan heel eenvoudig om je aan te melden voor de eerstvolgende ledenbijeenkomst, en deze ook direct aan je agenda toe te voegen. kun je voortaan eenvoudig aangeven voor de ledenbijeenkomsten, en deze direct zelf toevoegen aan je agenda. Check hier direct of jouw agenda al compleet is!

Ons platform is juist zo interessant, omdat wij als maakbedrijven samen optrekken. Zie je mogelijke uitbereidingen of verbeteringen? Wij horen graag wat jullie ervan vinden…

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.