Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maak je bedrijf zichtbaar via Regio in je rugzak

Keyport Meets | Regio in je rugzak is een digitale leer-, voorstel- en ontmoetingsplek in combinatie met een evenement en ontmoetingsdagen. Leerlingen worden geholpen met oriënteren op hun toekomstige werkloopbaan, door ze in te laten zien welke kansen de regio aan hen biedt om dit te verwezenlijken. De leerlingen gaan in dit nieuwe doorlopende LOB-traject op zoek naar kansen en mogelijkheden door te onderzoeken, ontdekken en ontmoeten.

Het hoofddoel van Keyport Meets | Regio in je Rugzak is om leerlingen te helpen doelgericht keuzes te maken voor hun toekomstige werkloopbaan in de eigen regio. Ze krijgen door middel van een persoonlijk DNA-profiel een inzicht in eigen competenties en vaardigheden. Het traject is dus persoonlijk en op maat. Op het platform worden de leerlingen geïnspireerd door het aanbod in de regio.

Kennismaken met jong talent

Door gebruik te maken van het digitale platform, aanwezig te zijn bij de georganiseerde evenementen en ontmoetingen te plannen met leerlingen kun je in een vroeg stadium met jong talent in contact komen. Ook biedt de software suggesties welke leerlingen er goed bij jouw vakgebied passen, zodat je een connectie kunt maken die zich wellicht vertaalt in een toekomstige nieuwe medewerker.

Regio op de kaart!

Laat dan jouw bedrijf zien op het platform van Regio in je Rugzak! Krijg inzicht in de DNA’s van leerlingen die geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf, ontmoet ze persoonlijk op ons evenement en laat op locatie zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Zo zetten we de regio op de kaart!

V1_RijR_Bedrijven.jpeg

Gebruiksvriendelijk

Je maakt eenmalig een eigen bedrijfspagina aan om zo in contact te komen met scholen, leerlingen, ouders, bedrijven en initiatieven in de regio. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en kan door meerdere personen binnen het bedrijf gebruikt worden. Een profiel maken brengt geen kosten met zich mee! Het platform biedt mogelijkheden, maar schept geen verplichtingen. Je kiest als bedrijf waar je een bijdrage kunt doen, een bedrijfsprofiel zorgt dat je bij alle leerlingen in je eigen regio zichtbaar bent.

Langdurig contact

Het platform biedt de mogelijkheid om duurzame contacten op te bouwen. Je kunt leerlingen blijven volgen tijdens hun gehele schoolloopbaan. Leerlingen nemen de profielen mee als ze aan hun vervolgopleiding beginnen. Zo groeien de resultaten mee met de loopbaan van de leerling en zien zij welke banen er bij hen passen. Zodra zij na hun studie de arbeidsmarkt betreden, zijn ze meteen in beeld. Zo vind jij jouw toekomstig personeel en het bindt je jong talent aan de regio.

Laat jezelf zien!

Regio in je Rugzak biedt de mogelijkheid om je bedrijf in beeld te brengen. Zeker in een tijd waarin er meer banen zijn dan werkzoekenden, kan jong talent een uitkomst zijn. Jouw bedrijfsprofiel is zichtbaar voor alle leerlingen uit de regio, ouders, docenten, bedrijven en initiatieven. Laat zien wat jouw bedrijf de regio te bieden heeft!

’De markt is overspannen, het is steeds moeilijker om aan personeel te komen. Dan is het leerzaam om in elkaars keuken te kijken en te leren van elkaar. Dat begint met het delen van je vraag en met het zichtbaar maken van je bedrijf in de regio. Dat is precies de insteek van het Keyport project ‘Regio in je Rugzak’ en cruciaal voor een gezonde arbeidsmarkt op de lange termijn.’’
– Yvonne Paulussen | Director of change Vekoma Rides

Samen versterken we de regio!

Nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van het traject? Neem dan contact op met Paul van Lienen. Voor meer informatie kunt u altijd terecht op www.regioinjerugzak.nl

Een profiel aanmaken is eenvoudig, mail aan info@appart.nl je bedrijfsnaam, website, naam contactpersoon en e-mailadres van contactpersoon. Dan gaat Regio in je rugzak voor jou aan de slag…

Je rugzak vol ervaringen is de sleutel voor de toekomst!

Bekijk de flyer

start-regio-in-je-rugzak.jpeg

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.