Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MakeTech Platform feliciteert Rijvers BV uit Weert met het winnen van de Weerterlandprijs 2023!

Tijdens een spetterende theateravond in het Munttheater in Weert werd op 24 oktober de winnaar van de vijfde editie van de Weerterlandprijs bekend gemaakt. De prijs wordt tweejaarlijks georganiseerd om het lokale ondernemerschap een boost te geven. De Weerterlandprijs bestaat uit de Ondernemersprijs en de Rabobank Verbindingsprijs. Daarnaast kregen drie jonge ondernemers onder de naam de “Weerterland Belofte” de kans om zich op het podium te presenteren.

Rabobank Verbindingsprijs
Genomineerden voor de Rabobank Verbindingsprijs waren; kleinschalig woonzorghuis Huize te Gaste BV in Gastel vertegenwoordigd door Rita Lamers, Energiehandelsplatform Pannenweg 2 uit Nederweert, vertegenwoordigd door Wim Schilders en Dealin.Green Green uit Weert, vertegenwoordigd door Stefan Lemmens. Alle drie mooie voorbeelden van succesvol verbinden. Energieplatform Pannenweg 2 mag zich de komende twee jaren de winnaar van de Rabobank verbindingsprijs noemen.

Ondernemersprijs gewonnen door Rijvers BV uit Weert.
Voor de ondernemersprijs waren drie ondernemers uit de Keyport regio genomineerd; Leon Coolen en Jan Verhees van Multitube Engineering B.V.Chris Wiermans en Petra Wiermans van Rijvers BV, en Joey en Christianne Sonnemans – Steuten van JCS Partyrent. Stuk voor stuk ondernemers met een inspirerend en succesvol ondernemersverhaal. Juryvoorzitter Bart Wernaart maakte na het uitdragen van het juryverslag onder luid gejuich de winnaar bekend. Rijvers uit Weert. Keyport feliciteert Rijvers met het winnen van deze prijs! Rijvers is een van de mooie bedrijven die onze regio rijk is. Daarom maakte Keyport een mooie videoimpressie van het bedrijf

Note: het orginele bericht is afkomstig van Keyport en lees u hier.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.