Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Trots op Familiebedrijven

Trots op Familiebedrijven – TOF – is een project van  Maastricht University en MKB-Limburg, gefinancierd door het Ministerie van EZK en de Provincie Limburg. Het project helpt Limburgse familiebedrijven tot 50 medewerkers met het verbeteren van innovatievermogen en groei door samen te werken met strategie- en innovatie experts.

TOF aan Tafel

Het eerste onderdeel van het project is TOF aan Tafel: de mogelijkheid voor familiebedrijven om een gesprek te hebben met een ervaren business coach, die samen met jou (en evt. collega’s/familieleden) de uitdagingen en kansen voor je bedrijf in beeld brengt. Het gesprek wordt vooraf gegaan door een innovatiescan; die helpt bij het vormen van een eerste beeld en geeft een leidraad voor het gesprek. Tijdens de sessie met de business coach komen de volgende onderwerpen aan bod: familie- en bedrijfsstructuur, strategie, innovatie- en groeikansen, en opvolging. Aan de hand van een serie vragen gaan we in op onderwerpen die aansluiten bij de actualiteit in jouw bedrijf.

TOF-header-MKB-website-homepage-1190x565-0321-v2-TOF-aan-tafel-002.png

Het doel van dit gesprek is om je meer inzicht te geven in de uitdagingen en kansen voor jouw bedrijf, en je handvatten te geven om die kansen optimaal te benutten. Met TOF kunnen familiebedrijven gaan werken aan co-creatie en een reëel plan voor deze en de volgende generatie.
Het gesprek is kosteloos.

Heb je interesse in TOF aan Tafel, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://forms.gle/8LXFGMMGDSuKZZfV8

Stappen vanaf de inschrijving:
We bevestigen jouw aanmelding met een email en koppelen jou aan een business coach bij jou in de buurt;
Je ontvangt van ons de innovatiescan met een persoonlijke inlogcode; die kun je invullen op een moment dat jou past;
Nadat je de scan hebt ingevuld neemt de business coach contact met je op om het gesprek in te plannen. Dat gebeurt op een moment dat jou schikt. De gesprekken kunnen online of live plaatsvinden, afhankelijk van je eigen voorkeur en de maatregelen die op dat moment gelden.

TOF Masterclasses

Jouw gesprek met een ervaren business coach staat op zichzelf en is geheel vrijblijvend. Samen met de business coach kun je ook de mogelijkheid bespreken om door te gaan met de TOF Masterclasses, het tweede onderdeel van TOF. Dit is een uitgebreid traject van 6 maanden, alleen voor familiebedrijven.

TOF Masterclasses in het kort:

  • Maandelijkse Masterclasses
  • Kleine groep van 8-10 familiebedrijven
  • Een boost van kennis, inspiratie en co-creatie

Laten we beginnen met TOF aan TAFEL. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

We kijken uit naar je aanmelding.
TOF Projectteam – Maastricht University & MKB-Limburg

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.